Konu
:
Fethullah Gülen - Papa buluşması ...
Tekil Mesaj gösterimi
04-22-2008, 10:48
#
191
Kullanıcı Adı
Müntesip
Fethullah Gülen - Papa buluşması ...
Alıntı:
Gercekleri Görelim
Nickli Üyeden Alıntı
al iste ben ziyaret ettigi papyi degil papa nin Peygamber efendimize hakaret ettigi halde diyalog pesinden gittigini belirttim yoksa ziyaret ettigi papa peygamber efendimize hakaret etti diye ifade kulanmadim ;)
kardesim sen bu konuda pek gercekleri göremiyorsun galiba ;
1)peygamber efendimiz(sav) dinimizi anlatmaya calısırken edilen hakaretlerden haberin var mı senin
dönmüş mü yolundan ALLAH'ın resuşu (sav) ki biz de dönelim bu yoldan !biz sade ve sadece O(sav)nu örnek alırız.ebu cehil'in kapısına 200 defa gittigi rivayet ediliyor.simdi sen gelmişsin hangi kıstas'a göre konusuyorsun burada kur'an'dan mı hadis'ten mi yoksa kendi vicdanından mı ??önce bunun cevabını bekliyorum senden ..bu biiiiiiiiiiiiiirrrrrrrrrrr
2)ecevit'le hocamızı bagdastırmıssın ama sunu bil ki ecevit acık yürekli birisidir.onca laf yiyecegini bile bile vahdettin hain degildir diyor !!ayrıca din hakkındaki görüşlerini de bir dinlemeni tavsiye ederim.su an din alimi gibi görünen insanlar bence dine onun kadar yardım etmemiş olabilirler.hatta a.nejdet sezer'in c.baskanı olmaması için cok ugrasmıstır ama bahceli sagolsun ...
3)filistin'deki kardeslerimiz ölüyor diyorsun peki bunun önüne sence nasıl geceriz ?? kassam füzeleriyle mi ?? ne kadar komiksin be kardessim eleştriyorsun ama ne diye eleştirdigini bile bilmiyorsun..yazık vallahi önce bir arastırrrr.eger bu katliam durdurulacaksa bu silahla olmaz artık anlayın bunuuu.israil'in silah gücünün önüne gecebilecekmisiniz..cevab verin lütfen gecebilirmisiniz.eger bu katliam duracaksa barışarak olur...savasarak degil..hocaefendiyi dinleyenler israil'de barış köprüleri kurmaya calısıyor,filistine yardım toplamak için için cablıyorlar.acaba sen neyapıyorsun...
Müntesip
Açık Profil bilgileri
Müntesip nickli üyeye özel mesaj gönderin
Müntesip - Daha fazla Mesajını bul