Alıntı:
Gercekleri Görelim Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
HAKAN CANTÜRK Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
fütüvvet Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
LÜTFEN ARTIK HURAFELERDEN SIYRILIP GERÇEĞİ GÖRELİM.ALLAH NE BUYURUYOR ONA BAKALIM.ALLAH’IN BUYURDUĞU KARDEŞLİĞİ TANIYALIM. ALLAH’A İNANAN İNSANLARA KAFİR, GAVUR,GAYRİ MÜSLİM DEMEK GÜNAHINDAN UZAK DURALIM.YETSİN ARTIK !. NEFSANİ DUYGULARIMIZA KAPILARAK EMRİ İLAHİNİN DIŞINA ÇIKILDI,BU CEHALET BİTSİN ARTIK. GEÇMİŞTEKİ BİLGİSİZCE YAPILAN DÜŞMANLIKLARI BIRAKALIM.VAKİT BUGÜN GEÇ OLDU, DAHA GEÇ KALMAYALIM !...
ALLAH’IN BUYRUĞUNA GELELİM,BEN KİMİM ,SEN KİMSİN İDİALARI ACİZ KUL İÇİN YERSİZ DEĞİLMİ ! KENDİMİZİ KABİLE İSİMLERİ İLE AVUTMAYALIM, ÇARPIK VE YERSİZ HURAFELERLE BİRBİRİMİZİ SUÇLAMAYALIM!...
ALLAH VARDIR DİYEN HERKES İLMİ MÜSAİD OLSUN OLMASIN ALLAH’IN BİLDİRİSİNE GÖRE MÜSLÜMANDIR!.
|
üzme kendini hakn kardes kimse kimseyi KAFİR, GAVUR,GAYRİ MÜSLİM gibi ithamlarda bulunmuyor bulunmaz da Saadetle kal 
|
İnşallah... Bence sen de artık sadece muhalefet olmak için yazmayı bırak anlatılanı anlamaya çalış...
|
Kusura bakma kardes ben kral ciplaktir demeye devam edecem,
|
Kral çıplaksa çıplak de kardeş...
|
Kral Ciplak oldumu
|
Çıplak dedin ?
|
çıplak demedimi dedimi... > 
|
Dedi ya kral çıplakmış,bir tek o doğruyu söylüyormuş,ne yazıkki biz yalancıyız,çıplak görüyoruz ama söyleyemiyoruz....
|
Ben ispatliyor belge ,görüntü sunuyorum ya siz sadece yalan oldugunu iddia Iddia ediyorsunuz
|
Yahu ben sana yalancısın dedim mi ? Belge olarak gösterdiğine söz söyledim mi ? Ben düşüncelerimi söyledim...Ama ne kadar yazık ki sen yazdıklarımın tek kelimesine bir anlam çıkaramadın.O kırmızı renkli büyük harfli yazıyı bir daha oku...Hadi bakalım bir daha okuda yaz.Sana bir şans daha.
|
Pardon futuvetle karisti maksat cevabi futuvet e idi
belgesi burada
Alıntı:
fütüvvet Nickli Üyeden Alıntı
Kesinlikle bir konunun kilitlenmesine karşıyım..
haddini aşan aşana zaten..
şimdi bu kadar düşmanca bakan bu zihniyetlere ayetmi okuyalım hadismi okutalım..
ilmin kitabın neresinde hakkında bilgi sahibi olmadığın
Allahın rızası diye koşan birine ağız dolusu küfürler etmek..çamur atmak..
Küfrün en karanlığında olanda o zaata çamur atıyor içimizdeki beyinsizlerde..
şimdi ne diyelim içimizdekilere..
|
|
şimdi belgede sunmuşsunya cevap vermem gerek buna..
hatta ikinci bir belge daha veriyorum sana
evet çamur atılıyor.. hemde dışarda karılmış çamurları..
burdakilerde onların kuklaları.. o ziyaretten asıl rahatsız olanlar dışardakiler..
mazlumun akan kanının baş sorumlularından biride vatikandır.
vatikan tüm bu vahşetlere sebep oluyor hatta planlamasını dahi yapıyorlar..
medinedeki yahudi ler gibi..asrı saadette.. onlarla önce sulh yapmıştır Efendimiz Sallalahu aleyhi vesellem.
sulha gerek olmadığını bildiği halde..onların iflah olmaz düşman olduklarını bildiği halde
islamın müslümanların sulh istediklerini insanlık alemine göstermek için onlara el uzatttı..
dost düşman bunu gördğ vede biliyorlar.. önce sulh kardeşim.önce anlaşma.. önce dost eli..
ondan sonrada dünya izleyecek bu dost eline verilen cevabı.. vede bize hak verecekler..
kalbi hidayete açık kimselerde inşallah islamın gerçek hakikat olduğunu görecekler..