Alıntı:
ENGİNEER Nickli Üyeden Alıntı
Arkadaşlar bir kısım yazarda Hüseyin Üzmez'in kendisinden 50 yaş küçük kızla evlenmesini sapıklığa eğilim olarak nitelemiş.
Şimdi Emine Şenlikoğlu'nun yazısını koyuyorum aşağıya bütün çirkefler utansın...!
''Hepimiz şoke olduk. Eğer öyle bir şey yaptıysa ona yazıklar olsun. Ama yapmadıysa da bu bir komploysa, komplo kuranları Allah kahretsin. Vakit yazarı denmesi acı bir şey. Hüseyin Üzmez’in ailesiyle görüştüm. Eşi "Böyle bir şey yok" diyor. Yaptıysa cezasını çeker. Haberlerde duyar duymaz Hüseyin abiyi aradım. "Bacım mahkemeyi bekle, söyleyeceğim bu kadar" dedi. Kız da 14 yaşında değilmiş. Hüseyin abinin tecavüze kalkışacağına inanamıyorum. Öyle bir şey yaptıysa da kesinlikle cinnet geçirmiş derim. Şu anda inanmıyorum. İlerde deliller ne gösterir bilemiyorum. Eşiyle arasındaki yaş farkında Hüseyin Üzmez’in suçu yok. Kendilerinden küçük kız alanlara, "Yaşlı bunaklar" demişimdir. Evlendiklerinde gidip, "Hüseyin abiyle kavga etmeye geldim" dedim. Eşi, "Emine abla onun hiç suçu yok. Kara sevdayla aşık oldum. ’Benimle evlenmezsen intihar ederim’ dedim, evlendik" diye anlatmıştı olanları. Hüseyin abinin, namus konusunda bilinçli olarak yanlış yapacağı kanaatinde değilim. Ya bir cinnet geçirdi, ya bir hap içirdiler diye düşünüyorum. Yüzde 99 böyle bir şey yapmaz ama kalbini Allah bilir.'' (Emine Şenlikoğlu)
|
utanacak hicbir yazı yazmadım ki hakaretde etmedım..mahkemenın kararına kadarda hıcbır hukme sahip degilim...yapmamıssa ben ona iftira atmadım vicdanım rahat eger yapmıssada onuda sahıplenmedım o kıza yapılana karsı savunanların vicdanı rahatsa sorun yok ... polemık konusu yapmıyalım her yorumu...