Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-30-2008, 16:38   #34
Kullanıcı Adı
ceset
Standart Flaş.. AK Parti Anayasa Mahkemesine savunmasını bugün veriyor
Alıntı:
feyza Nickli Üyeden Alıntı
Arkadaşım dikkat ettiysen eğer bizi destekliyenlerin en başında Halk ve kamaoyu dedim. Gavurdan Dost olmaz lafınıza katılmıyorum. Dostluk dediğimde ben dostuma karşılıksız destek veririm bizimki dosthane bir ilişkidir. Karşılıklı çıkarlarımız var bunuda vurgulamak istedim.

Lafım size değildi! Ancak ne halka ne kamuoyuna karşı bir kelamda bulunmadım! Bunada sonsuz saygım vardır!

AKP ye oy vermiş bir insan olarak kapatılmasına asla gönlüm razı olmaz!

Ancak İslam'da gayrimüslimlerle ticaret yapılması dahi yasaklanmışken bazı kişilerin "ONLARDAN MEDET UMMA" larını bir türlü anlamıyor-anlayamıyorum!

Yıllar boyu bize yapmadıklarını bırakmayan kişilerle "dostane" bir ilişkiden bahsetmek pek mümkün olmasa gerek! Dostane ilişkide kişiler karşılıklı yarar görür. Oysa biz ne zaman birinden yarar gördük!

Kaldıki şuan büyük bir Avrupa Hristiyan devleti-düzeni kurma çabalarına rağmen(ortak anayasa-ortak para birimi-vizesiz birbirlerine seyahat-olaylara ortak tepki.. bunlar açıkça bir devlet-düzen göstergeleridir) bazılarımızın hala onlaran medet umma, yardımda bulunma çırpınışlarını sonumuzu hazırlamaya yönelik atılan adımlardan biri olarak görüyorum!

Amacım kalp kırmak değildir. Sürç-i Lisan ettiysek affola!

Selametle..