04-30-2008, 17:10
|
|
|
Muhbirden ürperten iddia: Bombaları binbaşıdan aldım...
Alıntı:
rikopasa Nickli Üyeden Alıntı
o kadın "vergisini vermeyenle de benim oyum bir olmamalı" dedi ama nedense "çoban" cımbızlandı.
Alıntı:
Bülent Ersoyu savunduğumuzda yok
|
nasıl yani aşağıdaki gibimi ?
Alıntı:
Ondan sonra Bülent Ersoy 'birilerinin savaşı' için ölmek istemiyorum deyince kabahatli olur...
|
|
Yukardaki sözün muhatabı ben değilim..Siz Bülent Ersoyu genelemizin savunduğunu ima ettiniz ve öyle bir izlenim uyandırdınız..O arkadaş nasıl düşünür ne demek istemiş kendisi açıklasın..Ben bun u genele mal etmenize karşılık o cevabı verdim..Sizde tüm sözlerimi cımbızlamışsınız.. ;)
Alıntı:
Alıntı:
Tüm laikler(!) kendisine arka çıktılar..
|
Bunun laiklik ile ne ilgisi var ? ne yani laikler tepki gösterseydi sizmi savunacaktınız ? ... uzaktan yakından alakası yok. düşünceleri bu yönde olanlar ile olmayanlar olarak ayırılmalı. Birçok laik insan bulabilirim size Aysun Kayacıyı eleştiren , sizde bulabilirsiniz.
|
Laikler diyorum başta chpliler..Vekilleri bile kızın üstüne falza gidildi yazıktır(!) diye acındırdılar resmen..Laikler tepki göstermezdi zaten(aradaki istisnalar vicdanlıymış olabilir) geneli hükümeti karalama amacı içersinde..Haklı yada haksız bakmıyorlar..Yeterki onları alt edelimde nasıl olursa olsun..
Alıntı:
Alıntı:
Vücudunu teşhir edip ona buna gösteren kadına siz namusludur diyorsanız ben sizin namus anlayışınızdan şüphe ederim..
|
vücudunun tüm hatları belli olan , daracık eteklerinden dolayı 10 cm lik adımlar atabilen , yüzünü fondatenle yıkamış doğanın tüm renkleriyle makyaj yapmış başı kapalı kızlarımıza ne dersiniz bu konuda ?
|
Vücudunu teşhir etmek demek hatlarını belli eden giysiler giymek anlamı taşımaz nerde sizin bilginiz sayın Atatürkçü(!) kardeşim.. ;) orasını burasını açıp mankenlik adı altında resmen vücudunu teşhir eden,kadınların yüz karalarını savunmak size mi düştü..?Şaşırmadım savunursunuz..!! Konumuz makyaj yapan dar giyinen hanımlar mı..? Onlar beni enterese etmez..Onlarda o kadın müsvettesi gibi çobanlara hakaret etseydi onlarada daha fazlasını söylerdim..Her kapalı hanımda bir değildir bunu sakın aklınızdan çıkarmayın..Her zaman söylerim..Her toplumdan her kesimden her aileden vs bozuk insanlar çıkabilir..Nasıl ki başı açık her kadın namussuz değilse,başı kapalı her kadında namusludur diyemeyiz..!!
Bu süslü kapalı hanımlar Aysun hanımın(!) haklı olduğunu göstermez..Basitleşmeyin..O kadının hayat kadınından farkı yoktur benim gözümde...Evlilik dışı ilişki yaşayan kadınlara hayat kadını deniyorsa alın size Aysun Kayacı(emre aşıkla kaç sene beraber oldu ve kaç gazete manşetine çocuk aldırdı iddiası yerleşti bir araştırıverin) bu kadına daha namusludur derseniz sizin namus anlayışınızdan şüphe etmem artık..Emin oldum bile.. ;) Geçmiş olsun..
Alıntı:
Alıntı:
..Sizin amacınız hükümet,aman bir açığını yakalayalımda ne olursa olsun düşüncesiyle kendinizi düşürüp atmadığınız çamur kalmıyor..
|
sıfır noktasında aldığı terörü bu noktaya getirdiyse bırakında birkaç kelam edelim canım ...
|
Terörün hortlamadığı,lafının bile edilmediği bir hükümeti örnek verin bana.? ;) iş hükümeti karlaamak olsun..Üstünüze yok..Siz devam edin kelamlarınızı etmeye efendim lafımız yok..Size en güzel lafı halk gerektiğinde zaten veriyor..Halk kimlerin sözüne itibar edeceğinide gayet iyi biliyor..Varsın siz o halka kömürle satılmış deyiverin..Olsun..Öyle bile olsa küçük bir zümre büyük bir çoğunluğa tahakküm edemez.. ;) sizde edemiyeceksiniz..O yüzden konuşun..İzin veriyorum.. ;)
|
|
|