Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05-12-2008, 02:37   #77
Kullanıcı Adı
Demokrat_
Standart AK Partili Değilim, LDP liyim. Forumda yazmama izin verirmisiniz?
Alıntı:
Demokrat Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
Demokrat_ Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
Demokrat Nickli Üyeden Alıntı
iyi demek ki bos birine benzemiyorsun, burasi tanisma basligi burada cok tartismak istemiyorum ama söyle birsey söylemeden edemeyecegim..
nereye kadar liberalizm?
Sonuna kadar liberalizm. Eğitim, sağlık vb. herşey özelleşmelidir. Özgürlükler konusunda da şiddet içermediği sürece tüm fikirler serbest olmalıdır. Örneğin, 301, 318 vb. faşist maddeler kaldırılmalıdır.

Türkiyede tam liberal bir ülke olunca ve sonrasında da liberalizm.

Kardes sonu -izm biten rejimlerin hic biri tam anlamiyla ihtiyaci karsilamaz..sen sonuna kadar liberalizm dersin, diger komunizm bir digeride fasizm der..
Evet bazi noktalarda liberalligin faydasi vardir ama nufusunun cogunlugu müslüman olan bir ülkede topluma ters düser..
Mesela icki konusunda, escinsellik konusunda, eroin konusunda ne düsünüyorsun?
Ben öyle düşünmüyorum. Liberalizm günümüzde ihtiyaçlara cevap veren tek düşünce. Çoğunluğu Müslüman bahane bence. İçki konusunda isteyen içer, istemeyen içmez. Buna kimse karışamaz. İçki yasaklarına karşıyım. AKP li belediyelerde uygulanan içki yasağı çok yanlış.

Eşcinsellere hak verilmesinden yanayım. Bence eşcinsellerin evlenmeleri serbest olmalıdır. Eroin konusunda yine aynı şekilde serbest olmalıdır. Örneğin Hollanda uyuşturucu maddeler eczanelerde bile satılır. Yasaklar cazip gelir. Yasaklarla bir yere varamayız.