Alıntı:
Liberal_Demokrat Nickli Üyeden Alıntı
Bu kadarına pes. Ben reklamcı firmanın yerinde olsam Milli Gazete denen gerici gazeteye dava açardım. Kadınların bacağı gözükünce ne oluyorsa artık? Bayanlar açıldıkça güzelleşiyor. Tabii bunu Milli Gazetecilere, Adnan Hocacılara anlatmak zor. Yaptıkları tek şey şekilcilik. Sana ne kadının bir yeri açıksa. Size mi kaldı?
Yazıklar olsun böyle gerici, çağdışı zihniyete. Siz böyle yaptıkça Kemalist'ten daha çok laikçileşiyorum. Normal insanı bile çileden çıkarıyorsunuz. Kardeşim işiniz gücünüz yok mu? Yeter yaydığınız bu gericilik.
|
en değerli mücevherler sarılıp sarmanarak saklanır öyle korunur ben kadının açıldıkça değerini kaybettiğini basitleştiğini düşünüyorum ;)
sizin görüşünüze de kesinlikle karşıyım ama saygı duyarım herkes aynı düşünecek diye birşey yok sonuçta ;)
ama benim anlamadığım çağdaşlığı nasıl olur da açılmakla tanımlayabiliyorsunuz bizi nasıl oluyor da sırf muhafazakarız diye gerici olarak itham edebiliyorsunuz bunun cevabını cidden merak ediyorum
acaba bizim bedenimizi örterken aklımızı da mi örttüğümüzü düşünüyorsunuz eğer bu mantıkla düşünürsek o zaman bedenini açanlar aynı zamanda akıllarını da açtıklarından kafadan üşütük oluyorlar :D :D (yanlış anlaşılmasın bu çağdaşlığı açıklıkta gören zihniyetle düşündüğümde vardıgım düşünce artık ne kadar mantıklı bilemem :D)