Konu
:
Bayanlar fıtratlarına rağmen neden açılmak ihtiyacı hisseder ?!
Tekil Mesaj gösterimi
05-14-2008, 13:42
#
79
Kullanıcı Adı
Liberal_Demokrat
Bayanlar fıtratlarına rağmen neden açılmak ihtiyacı hisseder ?!
Alıntı:
..DolunAy_Kadim..
Nickli Üyeden Alıntı
Liberal demoktar ! Görüşünü savunmana bir şey demiyoruz ama görüşünü savunurken, başka görüşlere saygısızlık edeceksen aramızda biraz zor barınırsın :-* Şimdilik %20 Uyarı
İnanın siz AK Partililer, Kemalistlerden 1000 kat daha ilerdesiniz. Kemalistlerin sitesinde Baykalı eleştirdiğim ilk yazımda kovulmuştum. Kabul ediyorum sizlerin düşüncesine saygısızlık ettim. Belki ben yanlış bir yoldayım. Belki de çevrem çok kötü. Biraz zengin bir aileden gelmemin şımarıklığı var üzerimde. Yazdıklarımdan sonra hala beni kovmuyorsanız ve bana kucak açmışsanız, ve hala arkadaşlarım bana yardımcı olmak istiyorsa DEMEK Kİ BEN YARAMAZ BİR ADAMIM.
Evet sizlere karşı çok mahçubum. İnanın arkadaşların iyi niyetina sonuna kadar güveniyorum. Ben kötü niyetli biri değilim. Ama biz özellikle kendisine sosyete diyen kesim yok mu. Hep kendimiz gibi insanların içinde yaşarız. Bir gün dönüp bakmayız. Diğer kardeşlerimiz ne yapıyor diye.
Evet ben Müslüman biriyim. Namazlarımı da elimden geldiği kadar kılarım. Zaten sonradan Müslüman oldum. Hristiyan bir ailenin çocuğuyum. Annem ve babam hala Hristiyandır. Bizde kimse kimseye karışmaz. Fikirlerimi değiştire değiştire bu kadar değiştirebildim. Dedim ya biz biraz halktan uzak kalmışız ve halkı meğerse küçümsüyormuşuz.
YANLIŞIN NERESİNDEN DÖNÜLÜRSE KARDIR. HEPİNİZDEZ ÖZÜR DİLİYORUM. EĞER BAŞÖRTÜLÜ KARDEŞLERİMİ İSTEMEDEN İNCİTTİYSEM ÖZÜR DİLİYORUM. ALLAHTAN BENİM İÇİN DUA ETMENİZİ İSTİYORUM.
SİZE SÖZ VERİYORUM. BİR DAHA DİNİ KONULARDA, ÖZELLİKLE İNANÇLI İNSANLARI KARALAMA YOLUNA GİTMEYECEĞİM. YANLIŞLIK YAPTIK. HATADAN DÖNMEK ERDEMDİR. ALLAH RIZASI İÇİN BENİ AFFEDİN.
Liberal_Demokrat