Galatasaray'ı şampiyon yapan ana faktör ....
hakan şükür gitmesin.. seneye de belki şampiyonlar ligi şampiyonu oluruz..
şaka bir yana çok güzel bir yazı olmuş..bencede zaten o kutlu doğum haftası sözünden itibaren galatasaray şampiyon olmuştur. örnek mesela fenerbahçenin kadrosu şuan galatasaraydan daha kaliteli çünük galatasarayda gençler çok fazla daha tecrübe ister..bunu biliyoruz.. Allah her yerdedir bu söz bu olayın kanıtıdır.. Allah yardım etmedi biz kendimiz şampiyon olduk diyen galatasaraylılar çok var bu konulara hiç girmyelim... kendi elimizle değilde allahın yardımıyla şampiyon olmak benim için daha gurur verici..
örnek . fazla geriye gitmiyorum daha geçen sene haziran ayıydı fenerbahçeli kardeşlerimiz tabiki en doğal hakkıyla 100.yılını kutluyorlardı lakin ne kadar geripki 100.yıl kutlamaları kandil gününe denk geliyordu. unutmamışsınızdır şampanyalarla camide kandil kutlanırken kuranlar okunurken son ses müzikler ile dinimize uygun düşmeyen sambacı kadınlar ile hemde caminin yanında yapılan bu kutlama annemi ve kuzenimi fenerbahçeden döndürtü bir fenerbahçe nefreti haline getirdi. şuan ikiside fenerbahçeden nefret ediyorlar. fenerbahçeli bir akrabamızada bunu söyleyince amaaan kandili ileri veya geri alsınlar deyince benim fenerbahçe nefretim büyüdü.. altını çiziyorum fenerbahçelilerden değil fenerbahçe kulübünden..
işte ben bu olayları gördükten sonra galatasarayın şampiyonluğundan emindim birde hakan şükürün bu sözü beni iyice emin hale getirdi ve yanılmadım GALATASARAY ŞAMPİYON OLDU...
saygılarımla...
(alıntı değildir tamamiyle kendi yazım..)
|