Tek Cümleyle Ak parti forum üyeleri..
Berika : kiz saliha nerelerdesin, görünmüyorsun hic
Saliha : sorma ya su derslerden basimizi kaldiramadik ki
Berika : sen yokken forumda neler, neler oldu biliyor musun
Saliha : ne oldu kiz anlat, merakta birakma insani
Berika: emre varya o aslinda..
Saliha : neymis aslinda, hadi meraktan catladim cabuk ol, birazdan dizim baslayacak..
Berika : o aslinda chp liymis, ak partili gibi davranip bizi kafalayacak mis
Saliha : yok canim daha neler inanmam, nerden cikardin bunu
Berika : kiz Allah canimi alsin ki, forumda herkes simdi bunu konusuyor ama sen daha en önemlisini kacirdin
Saliha : hayda yine ne oldu, iki gün foruma girmiyoruz, neler kaciriyor, salla diziyi, seni dinliyorum
Berika : ahmet abi varya, o mittenmis..
Saliha : inanmayacaksin ben bunu biliyordum ama simdi yanlis anlasilir diye dile getirmedim, öyle imali konusmalarindan belliydi onda bir haltlar oldugu..
Berika : sorma kiz hürriyete haberleride o sizdirdi diyorlar
Saliha : aman kiz dikkatli olalim, sonra bizide reklam yapar neme lazim, malzeme olmayalim yoksa babam beni keser valla
Berika : tamam benden laf cikmaz bu arada haftaya sirnakta genclik kollari kongresi varmis, teskilat otobüs kaldiriyor geleceksin dime
Saliha : ya sorma kiz gecen hafta sinop kongresinden sonra bende bir halsizlik, bir halsizlik bakalim belki geliriz, forumdan kimler geliyor..
Berika : ALI BORAN geliyormus
Saliha : ay ciddimisin kiz, o benim idolüm onla mutlaka tanismam lazim..
Berika : o zaman ne yap,yap gel..
Saliha: tamam ben isleri yoluna koyayim simdiden hadi ben kactim kizlar beni bekliyor..
Berika : tamam hadi görüsürüz benimde forumda nöbetim basladi, dolunay baskani gececegim, hem meydani enginar ve ahmet gibilere birakmamak lazim
Saliha : hadi gazan mübarek olsun canim...
|