Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05-25-2008, 17:34   #41
Kullanıcı Adı
sümeyye_60
Standart Niçin “Millî Görüş” vurgusu yapılıyor!
birincisi forumda fazla mesajım yok herzaman sadece konu okuyan sessiz üyelerden oldum. ne yazıkki bende pirinçkentli üyeye katılıyorum. akparti foruma gelirken daha farklı beklentilerle gelmiştim ama ne yazıkki biraz hayal kırıklığına uğradım forumda genellikle alaycı bir uslup bir saygısızlık var. laylaylom konular laylaylom mesajlar haddinden çok fazla. ben bunu ak partinin adını taşıyan bir siteye yakıştıramıyorum.

ikincisi yine pirinç kentli üyeye katılıyorum bende ak partiye oy veren milli görüşcülerdenim annemde, babamda, dayımda teyzelerim, amcalarım, hepsi milli görüşe yürakten bağlılar aynı zamanda ak partililer.
üçüncüsü dini siyasete alet etmek konusu. dini şuna alet etmeyin dine buna alet etmeyin diye diye zaten gençlerde iman adına din adına birşey bırakmadılar. gençler dinden amindan bahsedemez oldular çünkü hemen cevap hazırdı "DİNİ BU KONUYA ALET ETME". oldum olası sevmem zaten o sözü. islam dini ne yazıkki hristiyanlaştırılmaya ona banzetilmeye çalışılıyor. çünkü hristiyanlıkta sadece pazar günleri kilseye gidilir ibadet yapılılır sonra eğlance partilerine gidilip içki içilir yinede dindan bir hristiyan olunur. ama islam dini kesinlikle böyle değildir "LA İLAHE İLLALLAH MUHAMMEDEN RASULLULLAH" dediğin anda sen bir müslümansındır artık oturmanı kalmanı konuşmani yemeni içmeni yani hayat tarzını islama uygun yaşamak zorundasın. siyaset yaparken müslüman kimliğini bir kenera bırakamazsın. Efendimiz (S.A) devlet yönetirken islami kuralları bir kenara bırakmışki bizde bırakalım.

üçüncüsü ak partili arkadaşlarım milli görüşün yok olup gitmeye mahkum olduğunu savunmuşlar. bu yorumu milli görüşü tam anlamıyla bilmemelerine veriyorum. milli görüş dünyanın hakimiyetini elinde tutan israilin gücünü kırmak ve siyonizme karşı islamı birliğini geliştirip artık dünyaya israilin değil islamın hakim olmasını amaçlayan bir projedir. Allah (c.c) bunun olacağını bize müjdelemiştir. yani milli görüşün yok olup gitmesi söz konusu değildir.
sümeyye_60 isimli Üye şimdilik offline konumundadır