Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05-29-2008, 15:17   #1
Kullanıcı Adı
Üç mevsim
Standart Eskişehir Yüksekten Uçuyor
Eskişehirspor, Brezilyalı bir süperstarla anlaşmak üzere

Es Es'in hedefi Rivaldo Süper Lig´in yeni takımı Eskişehirspor, Yunanistan´ın AEK takımında oynayan dünyaca ünlü yıldız Rivaldo´yu transfer etmek üzere harekete geçti


Kongreden hemen sonra

Geçtiğimiz yıl Sergen Yalçın ve Coşkun Birdal’ı kadrosuna katıp, büyük sansasyon yaratan ve Play-Off finalinde Boluspor’u yenerek Süper Lig’e adını yazdıran Eskişehirspor, transferde bombayı patlatmaya hazırlanıyor.

Kırmızı-Siyahlı takımın, dünyaca ünlü Brezilyalı yıldız Rivaldo’yu kadrosuna katmak için harekete geçtiği iddia edildi. 3 Haziran’da yapılacak genel kuruldan hemen sonra yeni gelecek yönetimin ilk iş olarak Yunanistan’ın AEK takımında forma giyen Sambacı’yı renklerine bağlamak için düğmeye basacağı belirtildi.

Bonservisi 4 milyon Euro

Yunan ekibiyle 2009 yılına kadar sözleşmesi bulunan Rivaldo için 4 milyon Euro’luk bonservis bedelini gözden çıkaran Kırmızı-Siyahlı takımın, bu rakamın büyük bir kısmını sponsorlar ve forma satışından karşılamayı planladığı öğrenildi. Ayrıca, geçtiğimiz sezon takıma “Ronaldinho’yu getiririm” diyen Maliye Bakanı Kemal Unakıtan’ın da Brezilya Milli Takımı’nın efsane oyuncularından biri olan Rivaldo’nun transferi için kulübe destek vereceği ifade edildi. Eskişehirspor’un, ilk olarak Sambacı’nın kulübü AEK’nın kapısını çalacağı kaydedildi.

RİVALDO'NUN KARİYERİ



Fanatik

 

Üç mevsim isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder