Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05-31-2008, 15:08   #38
Kullanıcı Adı
Üç mevsim
Standart Suçsuz ama KAPATILACAK!
"1 resimdeki dunyanın en büyük belası ırakdaki müslüman kardeslerimizin katili bush? Sizce bir müslüman ülkenin basbakanı cumhurbaskanı ne yapmalı? Ben bunu kendime yakıstıramıyorum"

1. Kardeş biz dağ başında kendi kendine yaşayan bir ülke değiliz. Burası Türkiye Cumhuriyeti, Ortadoğu'nun en önemli ülkesi.. Amerika ise dünyanın en güçlü ülkesi ve Ortadoğu üzerinde planlamalar düşünüyor.. Masonik devlet yapımız gereği Amerika'yla eskiden beri süren bir müttefiklik mevzumuz var. Ve biz Ak Parti olarak temkinli siyaset yönetimini benimsemiş bir topluluğuz.. Bu durumda Türkiye Cumhuriyeti Başbakanı'nın, Amerika Başkanı ile görüşmesi kimseye tuhaf veya yakışıksız gelmemeli. ESkiden biz de çok bağırdık "Kahrolsun Amerika" diye ama hiçbir faydası olmadı. Tam aksine Refah Partisi "Kahrolsun Amerika" diye bağırdığı için sadece 11 ay iktidarda kalabildi ve önce Türkiye'nin sonra da Dünya'nın kurtulması için yaptığı ve yapmayı düşündüğü çok önemli projeleri geçersiz kılındı. Kardeşim bu ülke çok şeyler gördü geçirdi; Ak Parti'yi Amerikancılıkla suçlamak için önce aldığımız dersleri incelemelisin: Sana sadece iki örnek vereceğim.

Refah-Yol Hükümeti dönemi..
Nedir, insanlığa vaadimiz? -- Dünya'ya barış ve huzuru getirmek, Amerika ve İsrail'i çökerterek adaleti yaymak!..
Ne yaptık? ---D8'leri kurduk.

ABD, Japonya, Almanya, İngiltere, Fransa, İtalya, Kanada'nın kurmuş olduğu G7'lerin Dünya'yı sömürmesine ve emperyalizme dur diyerek, İslam Dünyası'nın en büyük potansiyele sahip 7 ülkesi oln İran, Pakistan, Bangladeş, Malezya, Endonezya, Mısır ve Nijerya ile büyük bir organizasyon kurduk. Hedef sömürü düzenine son vermekti. Büyük bir kararlılık ve ciddiyetle proje hayata geçirilmeye çalışılıyordu ne var ki bir şey unutulmuştu, o şey "altyapı" idi. Şimdi bizim oluşturmakta olduğumuz "altyapı"... Yani Genelkurmay gibi Mit gibi en önemli kurumlarımıza sızmış olan ve aktif çalışan Amerikancı yapının temizlenmemesi... Önce bu yapılar, kurduğumuz altyapının altında kalacaklar ondan sonra Amerika'ya meydan okuyabileceğiz!..
Üç mevsim isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla