06-08-2008, 13:06
|
|
|
Nasıl Kapandık?
Alıntı:
Enfal Nickli Üyeden Alıntı
Kapanmamak ya da kapanmak gibi bir düşüncem yoktu. Ailem de bir şey demiyordu. Ama ağabeyim zaman zaman imalarda bulunuyordu. Pek aldırış etmiyordum. Bir gün "Seni gezmeye götüreceğim ama başını kapatacaksın değil mi?" dedi. Ben de asiyim ya. İstemezsem bir şey yapmam ya. Hemen "Hayır kapalı gideceksem gitmem bayılmıyorum seninle gezmeye gitmeye. Benimle böyle dolaşmaktan rahatsız mı oluyorsun?" dedim. O da "Evet rahatsız oluyorum."deyince çok kötü oldum. Çok bozuldum. O zaman kapanmayı düşünmeye başladım. Ve bir gün arkadaşlarla buluşup gideceğimiz yere kapalı gittim. Baktım hiç bir şey olmuyormuş. Sonra bazen açık bazen kapalı olmaya başladım. İçten içe bu da rahatsız ediyordu beni. En sonunda başımı kapattım ve bu bir daha çıkmayacak dedim. Bu zamana kadar da çıkmadı çok şükür.
İşte böyle 
|
Enfal senin adına çok sevindim inşallah birdaha açmak zorunda kalacağın bir ortamda bulunmazsın rabbim devamını nasib etsin
Alıntı:
sofistike Nickli Üyeden Alıntı
Benim hiç kapalı arkadaşım olmadı lise çağlarında.Çok istiyordum ama yanımda destek olacak biri yoktu.çEVRE BASKISI VARDI AMA TRS YÖNDE  Lise bitti o yaz kapandım üniversiteyi kazandım ve elhamdülillah o şehri terk ettim.O şehir:İZMİR :D
|
Rabbim yar ve yardımcınız olsun o başörtüyü hakkıyla takanlardan nasib etsin arkdaşım 
|
|
|