Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06-09-2008, 01:24   #7
Kullanıcı Adı
Üç mevsim
Standart 25 öğrenciye 900 yıl hapis isteniyor
Alıntı:
YavuzSultanSelim Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
Kemalist59 Nickli Üyeden Alıntı
Orada ki öğrencilerin çoğu dolduruluşa gelmiş insanlardır.Üni.lerde iyi çalışan sosyalist öğrenci grupları üyeleridir.Oysa görüşünü zorla kabul ettirme yolunda baskı uygulayan herkez faşisttir.Benim için Gazi'deki ülkücüler ne kadar faşitse Odtü'deki Sosyalistlerde Ankara Üni.deki ESP lilerde o kadar faşisttir.Yani faşizme direniş sloganıyla terör estiren bu gençlerde faşizmin oyununa alet olmuşturlar.
Ancak hayatını yeni oluşturmaya başlamış pek çok genci hiç acımadan olağanüstü ağırlıkta cezalar varmekte faşizmin bir başka boyutunu oluşturmaktır diye düşünüyorum...Ancak her ne olursa olsun adaletin önünde boyun kıldan incedir....
Haklısın ama kimseye ağır ceza vermeden bunları durdurmanın bir yolu yok. Belki bu cezalar akıllarını başlarına getirir... Bu cezayı yiyenlerin değil. Bunları tekrar yapacak olan gençlerin
Sen de haklısın Osman ama durum tam tersi. Bu afaki ceza büyük bir mağduriyet hissine neden olur ve arkadakileri kamçılar bana kalırsa. Kemalistin dediği gibi daha olgunlaşmaya yeni başlayan gençlerimize böyle cezalar vermek doğru olmaz.
Üç mevsim isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla