Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06-09-2008, 22:57   #19
Kullanıcı Adı
LüGaT
Standart Başörtüsü yasağı sinir krizi geçirtti
Alıntı:
halk_sesi Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
Hüdaverdi Nickli Üyeden Alıntı
% 8 küçük bir rakam.Madem ki küçük bir eksim başörtüsünün serbest olmasını istiyor peki neden korkuyorsunuz bu kadar küççük bir kesimden ? Amacınız belli arkadaş ;) %8 lik bir kesim yüzünden mi çok sevdiğiniz laiklik ortadan kalkacak ? anıtkabir yıkılacak ? Kusura bakma ama siyonist evladı olduğunu düşünmeye başladım,onlar sever b.ktan nem kapmayı,onlardan farkınız yok ;)
Bende aynı dusunceleri senin icin dusunuyorum Daha farz olup olmadıgı belli olmayan türban icin bu kadar yaygara neden kopuyor?

ilahiyatcıların bir kısmı farz degil diyor ? Bunu nasıl acıklayacaksınız?


Mezhep imamlarının ve şimdiye kadar gelen geleneğin Kur'anın bu açık hükmü hakkında ihtilaf sorunu yok. Kur'anın tartılılmayan ahkam hükümlerinden birini tartışmak Allah'a hesap sormaktır. Yani farz olup olmadığı bizim değil sizin sorununuz ;) Dinini ÖZdemir İnce'de İlhan Selçuk'tan öğrenenlerde o kadar sorun olmaz mı

Gelelim İlahiYATçılarınıza bizim ilahiyatçılarınıza tapmıyoruz, bu konuda hemen tüm arkadaşlar Kur'anın açık hükmünü tahriri seviyede idrak etmiştir. Sen utanmıyorsan git kendi ilahiyatçılarının dediğini yap, bir soran olur ;)

Bir de gelip burda mide bulandırmanızın gereği yok ilahiyatçıların gibi sen de biliyorsan konuş yoksa sus ki adam sansınlar.


  Alıntı ile Cevapla