Alıntı:
hti Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
Murat_Emin Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
hti Nickli Üyeden Alıntı
biz türküzana dilimiz türkçedir kürtçe yayına karşıyım
|
öyle cevaplar veriyorsunuz ki anlayamıyorum. TV de Kürtçe program yapılmasıyla senin Türklüğün arasında ne gibi bir ilişki var?
kimse senin ana dilinin türkçe olmadığını söylemiyor. türk olduğun için Kürtçeye karşı olduğunu söylüyorsun sence bu mantıklı bir cevap mı?
Mesela İsveç'te bir okulda bulunan bir kaç Kürt için geleneklerini dillerini kaybetmesinler diye Kürtçe dersi veriliyor. çok sayıda Kürt dili öğretmeni var. Aynı şekilde türkçe öğretmenleri de var ve türkçe eğitim de veriliyor. İsveçli oldukları için veya İsveç'in ana dilinin İsveçce olmasından dolayı karşı mı gelecekler farklı dillere?
|
burası tükiye kürdistan değil arkadaşım benim dilim türkçedir sonuna kadar karşıyım trt de olmasıda saçmalık ;)ayrıca biz ab özentisi değiliz burası TÜRKİYE
|
kardeşim çıkar bence o at gözlüklerini!
bir kaç saat kürtçe yayın yapılması ülkenin Kürdistan olacagı anlamına mı geliyor sana göre
o zaman sana göre avrupanın her yeri, amerika, japonya da Türkistan dır. çünkü oralarda türkçe eğitim de var.
15 milyon Kürt var Türkiye'de. hakları verilmeli.
kürtlerin hakkına engel olmak bölücülüktür. kürtleri anti-milliyetçi yapar. kürtlere en güzel yaklaşımı AK parti yapıyor. kürtlerin en çok oy verdiği parti de Ak parti. ak parti tüm ırkları kucaklıyor.
eğer yasaklar kaldırılmazsa kürtler radikal Kürtçü partisi DTPye kayar.
kürtler ak partinin gururudur. 15 tane kürt nüfusun çoğunlukta olduğu şehrimizde ne CHP ye ne MHP den tek bir milletvekili çıkmamıştır.
ak parti de 70 tane kürt kökenli milletvekili vardır. hepsi de milletine bağlı kişilerdir!
ak parti türkiye genelinde %47 oy alırken kürtler arasında aldıgı oy %60 lar civarındadır.
kürtlere bir adım yaklaşırsanız onlar size on adım gelirler.