06-16-2008, 10:56
|
|
|
Ahiret kardeşi seçerken?
Alıntı:
KaraEsref Nickli Üyeden Alıntı
Sevgili Arkadaşlarım; o değerli insan, bu yazımı gördü, okudu ve sanırım bir karar aldı. Aldığı karar doğrultusunda, yazdığım yazının bir anlamı kalmadığı için mesajı değiştirmem gerekti. Ama şunu da ifade etmeliyim ki ettiğim Yemin her zaman için geçerlidir. O insan ne zaman isterse bu süreci başlatabilir. Başlatmasa dahi insan olarak ona destek olmaya, dualarımda yer vermeye devam ederim ben. Çünkü bana olan yardımlarını ve sahip olduğu insanlığı asla unutmam. Onun gibi insanlar öylesine az ki; onları unuttuğumuz yada kaybettiğimiz gün elimizde geriye hiçbir şey kalmayacaktır. Rabbim onun yar ve yardımcısı olsun.
Son olarak, Allah hepimize hayırlı kardeşler, hayırlı dostlar nasip eylesin. Allah'a emanet olun.
|
ŞÜKÜRLER OLSUN SANA MEVLAM... BENİ ŞANSLI KULLARINDAN KILDIĞIN İÇİN
Canım hemşom o güzel ellerine,parmaklarına ve gönlüne sağlık..Allah razı olsun senden..
Allah gönlüne göre versin,iyi ki seni tanımışım ...
Sözde deGil Özde Sevmektir ben buna inanıyorum senin varlığını asla inkar edemem biliyorsun en zor zamanımda yanındaydın
İki cihanda da umduklarına hayırlısıyla nail olmanı, Sırat-ı müstakıym'de hep böyle kararlılıkla ilerlemeni nasip eylesin mevlam sana şeytan ve şeytanın dostlarından seni uzak tutsun inşallah..Amin..Amin..
Ben bana kattığı güzellikleri şimdi saymakla bitiremem Mekan olarak çok uzak olsa da gönüllerin yakınlığını hissettirdi bana bunu sende çok iyi biliyorsun laf kalabalığı oldu inşallah özü sana hissettrebilmişimdir. :-\......RABBİM SANA AÇILAN ELLERİ BOŞ ÇEVİRMEZSİN DUA DOSTUMUN İÇİNDEKİ GİZLİ İSTEKLERİNİ BİLİYORSUN GÖNLÜNDEKİ MURADINI VER HEMŞOMA inan ağlattın beni :'(
|
|
|