Alıntı:
susuz Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
Demokrat Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
susuz Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
Demokrat Nickli Üyeden Alıntı
arkadaslar buyrun bu muhalefet diye gecinen capulcularin aslinda ne kadar bilgisiz, ici bos olduklarini görelim..
Elektirik zammiyla "cari acigi" kapatmaya calisan bu cahile cari acigin ne oldugunu ögretelim önce ;
Cari Açık
Cari acik :Bir ülkenin ihraç ettiği mal ve hizmetlerden elde ettiği gelirin, ülkenin yurt dışından ithal ettiği mal ve hizmetlere yaptığı ödemelerden az olmasıdır.
Simdi bu bilgisiz ve gereksiz sahsiyet bu cari acikla, elektirik zammini nasil bagdastirmis aciklarsa seviniriz bunlar her görüdügü aciga dalmaya calisyiorlar ama bunlara hatirlatmak lazim "Kral ciplak" ey capulcular 8)
|
kem söz sahibine aittir.
bu açık ne ile kapatılır.sen önce şu tuik sitesine gir bilgi al öyle gel tamam mı?
|
battin bari kalk yüzündeki camuru sil yada dur yüzüne tüküreyimde yagmur niyetine gecsin..bana tuik filan örnek verme madem bir yalan attin ortaya az delikanli olda yalanina sahip cik yada yalaninida al git..
Ben neyin ne oldugunu iyi biliyorum 3 yil ekonomi egitimi aldim sen idda ettin, sen artistlik yaptin kanitla bakalim cari acik nedir, nasil olusur, nasil kapatiliyor yada susta adam sansinlar ;)
|
senin insanlığın ortada kimse kimseye hakaret edemez.
ekonomi eğitimi almışmış salla salla dur.
cari açık ne ile kapandığını bilmiyorsun.okumuşsan eğer kesin 3 yıl aynı sınıfı okumuşsundur.
|
Kardeş kapa konuyu istersen.. Sonuçda bir haber eklemişsin bilgin yok yorum yapma bari.