Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06-26-2008, 20:27   #26
Kullanıcı Adı
susuz
Standart ELEKTRİK ZAMMI %21
Alıntı:
Demokrat Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
susuz Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
Demokrat Nickli Üyeden Alıntı
Yarabbi sen bize muhalefetin az eli kalem tutanini, bilgilisini ver böyle cahil coluk, cocukla ugrasiyoruz iste...birak simdi konuyu degistirmeyi, kivirtmadan biraz delikanli ol ve attigin pisligi temizle bakalim...
Cari acik nedir, nasil olusur, nasil kapanir ama öyle googlede kopyala, yapistir yapma hemen buldugun siteyi buraya eklerim ben sizin gibilerin cigerini bilirim sirf camur at, izi kalsin mantigiyla hareket edersiniz..
Simdide isin icinden cikamayacagini anladin lafi döndürmeye calisiyorsun buyur hodri meydan elektrik zammiyla cari acigin kapatildigini ispat et bakalim!..
Senin gibiler o kadar yüzsüzki yüzüne tükürüldügü zaman yarabbi sükür diyor, binlerce kez kovuldugunuz yere yine geliyrosunuz o kadar hasimsiz, kiskanc ve bilincsiz muhalefete sahibiz iste 8)
zeri zekalı
ben nasıl kapatıldığınıda yazdım ve tanımıda yapıldı dön önce yazılanları oku sen çok bilgilisin nazar değmesin

iste buyrun bunlarin kalitesi bu kadar isin icinden cikamayacagini anlayinca yalan, hakaret ve iftira atiyorlar..ne kanitlamissin, nerede kanitlamisisn buyur tekrar koy?
cevap veremeyince hakaret ediyorlar, cünkü bunlar ici bos, birileri tarafindan doldurulmus buraya gönderilmis kukladirlar!

Alıntı:
susuz Nickli Üyeden Alıntı
cari açık elektrik,su,doğalgaz,vergi,özelleştirme ile kapatılmaya çalışılıyor.
bunlar gözüne girsin.
susuz isimli Üye şimdilik offline konumundadır