Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07-08-2008, 14:21   #27
Kullanıcı Adı
Duygu'Seli~
Standart Sizce Ergenekon Terör Örgütümü?
Alıntı:
akp_fetih Nickli Üyeden Alıntı
Güzel yazıyorsun hatta bunuda biliyorsun

Tayyip yargılanamaz dokunulmazlıgı var Parti kapanınca dokunulmazlık düsünce acılan mahkemeleri izlersin

Mahkeme yok ama bal gibi tutuklama var..Adalete hani güveniyordunuz..?

Bende sana bundan bahsediyorum Mahkemece sucu kanıtlanmamıs herkes sucsuzdur . Hukukun kuralı budur. Yani Turkiyede tutuklanıp sonra sucsuz oldugu anlasılan serbest bırakılan kimse yokmu?

Tayyipin cocuklarının abd de oldugunu sagır sultan biliyor bir tanesi dunya bankasında calısıyor bedelli askerlik yapıp oda askere gitmeyecek. arastır google uzakta degil cok sey bulursun

ingilizce birseyler yazmıssın

hani sen o Fatih altaylının programında ki kız olmayasın?

ingiliz mandasını cumhuriyete tercihe eden?

Sinan aygun size guvenemiyor adam kriz geliyor diye kac kere uyardı kriz sonucunda degeri yuzde 100 dusecek paraya neden yatırım yapsın adam is adamı

su anda kurların dusuk enflasyondan dolayı yerlerde surundugunu herkes biliyor bu dusuk kurda almayıp ne yapacak
Öncelikle teşekkür ettim ben çok güzel yazarım.. :-* anladın demek aferim..İlerleme var..!! 8)

Google yaz bulursun demişsiniz..!! Yalçınkayadan mı öğrendiniz... ;) oda googleden araştırıp buluyormuş ya..!!
İngizlice şeyler yazmışsın demişsin..Onu 5 yaşındaki yiğenimde biliyor bence sen git 6 kere intihara teşebbüs et 7.de ancak ölürsün.. ;)

Fatiha Altaylı ne alaka bilemiyorum ama ben o kız değilim emin ol..Şiilerin hepsinden nefret ederim..Humeyniyi sevmem çünkü Allah'ın kanunlarını kendilerine göre değiştirmişlerdir.. :-*

''Sinan aygun size guvenemiyor adam kriz geliyor diye kac kere uyardı kriz sonucunda degeri yuzde 100 dusecek paraya neden yatırım yapsın adam is adamı ''

Diye bir yorum yapmışsın.. Yahu insanda biraz ar olur.. Ar damarı çatlamışlara ne yapabilirz.. Adam resmen Türk parası kullanmayanları Namussuzluk ile suçluyor ama kendisi yavrolarla yatırım yapıyor..Krizden bahsetmişsin..Ay Allah'ım sen aklımı koru..Kriz kaç senedir var..? ;) Mantıklı bir insan şöyle düşünür..!! Kriz daha bu sene yeniden hortlamaya başladı..Eee Sinan amcamızda kriz var diye bir sene içinde 2,5 milyar YAVROyu nasıl biriktirmiş.. :o vay annesini ya..Nede çabuk biriktirmiş o paraları..Varya ben bu lafı deseydim acımdan ölsem yine yabancı paralara el sürmezdim..Ama dedim ya..Ar damarı yok bunlarda.. ;) Verecek cevabın olmayınca krizi bahane edersin yaa.. Krizde sizin yüznüzden hortlamadı sanki..Allah sizi ıslah etsin..Aklınız var kullanmayı bilmiyorsunuz..Daha siz yaşamayın bence.. ;)