TÜRK masonlar
Mason, İsrail'in amaçları doğrultusunda hareket edene, ve İsrail'in dünyada, öncelik tabi ki Orta Doğu, gerçekleştirmeyi amaçladığı liderliğinde onun fikirlerine yataklık eden kimsedir. Bu masonlar, hem burs veriyorlar, hem zihini tarumar ediyorlar, hem ülkenin bölünmesine seni de ortak ediyorlar.
Tam olarak bilmiyorum ama, Gürse Birsel'in mason olduğunu çok işittim. Zaten Birsel'in yaptıkları da tam anti-islam türünden tavırlara örnek teşkil
ettiğinden, olabilir , araştırmak lazım.
Deniz Baykal'ın, İsrail amaçları için çalışan teşkilatların sadece bir ayağını oluşturan mason localarına para aktarımını yapan, gizli dünya zengini ve dünya
ekonomisinde söz sahibi olan Rockefeller ailesinin bursuyla yurtdışında eğitimini tamamladığı da bilinmektedir. Bu bence dikkate değer bir nokta. Zaten
tipinden belli, gözlerinden "ben masonum" diyor vatandaş. Yaptıkları mason teşkilatının çalışmalarına tam yaraşır şekilde, belki de haberi olmadan şuursuz
masonlardandır.
Mehmet Ali Birand'ı zaten bilirsiniz, bir sözü var: "Türkiye ,Türklere bırakılmayacak kadar güzel bir ülke " diyor çok bilmiş. Her hareketiyle bizden olmayan
bu vatandaşı da ben mason yapıyorum.
benimkiler biraz tahminsel ama , zaten gerçek masonları belirtmez bu siteler. Gerçek altta kalsın, gözleri boyamak babında sahte masonlar üretirler. Önemli
olan, onlar söylemeden , biz tahmin edelim. Türkiye de tahmin yürütmek aslında çok kolay.
|