Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07-14-2008, 02:22   #14
Kullanıcı Adı
Üç mevsim
Standart ~*~Tüm Akpartiforum Davetlidiir Kutlama Var !!!~*~
Sen kaşındın Oğuzcum, beni açıklama yapmak zorunda bıraktın

Önce, konu kirliliği olmasın diye mesaj yazılmayan haberleri bir konuya topluyorum onun için mesaj sayımız az dedin. Yani bizim başarımızın gerçek olmadığını söyledin. Baktım nereye ne toplamışsın; benim tenezzül edip birçoğunu haber yapmayacağım, yaparsam da o şekilde baştan savma değil hakkını vererrek kaliteli biçimde yapacağım geneli 3-5 cümleden oluşan, haftalık ortalama 1 haber topluyorsun o da Haziran'da biraz yoğunlaşmış. Buradan çıkan anlam; 'konu kirliliğini önlemek için konu sayımız az kaldı' sözünü ortadan kaldırıyor. İsteyen "Fenerbahçe Haberleri"ne bakabilir.

Bu iddianın gerçekliği kalmayınca şimdi diyorsun ki; önemli olan çok haber eklemek değil, az veya önemli haberler eklemektir. Yeni savunman bu Oğuz; ben de diyorum önemli olan bölümü sürekli güncel tutmak, sürekli yeni haberler vs paylaşım yapmaktır. Bölümün 3 gün boyunca aynı başlık içinde kalmayacak, sürekli yenilenecek, canlı olacak, onun için burdayız, onun için sorumluyuz.. Bölümü güncel tutmak için abus sabuk ne var ne yok ekle demiyorum, böyle anlaşılmasın, ben savunamayacağım iş yapmamaya dikkat ediyorum. Oğuz bölümümüzü inceleyip hem kaliteli hem güncel haber nasıl yapılır konusunda fikir edinebilirsin. İşe yaramaz, gereksiz veya abuk sabuk bir konu bulursan hemen beni uyar, de ki; konu sayısını artırmak için bunu eklemişsin bu ne? :-*

Üç mevsim isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla