Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07-28-2008, 18:30   #65
Kullanıcı Adı
Hüdaverdi
Standart Şeriat isteyenlerin oranı
İlk yorumumda dediğim gibi şeriat gelse dahi yönetim şekli yine cumhuriyet olacak,seçimler-meclis vs vs.
Tek değişiklik yasalarda olacak,ceza hukuku-medeni hukuk vs. vs.
Ne birisi yahudi diye onun hakkı yenecek nede ateist diye kolu bacağı koparılcak.
Bir araştırmacının top kapı sarayında osmanlı zamanında görülen bir davayla ilgili belgeler buldu,dava gaziantepte görülüyor ama padişahın mı nedir tam bilmiyorum onayı için Gaziantep-İstanbul arası gidip gelinmesi gerekiyor.O zamanlarda araba-uçak-balon bulunmadığını-atla seyahat yapıldığını düşünürsek davanın 2 ay gibi kısa sürede bitirilmesi ve yahudiye dava açan müslümanın haksız bulunması şer-i düzenin ne kadar adil olduğunu gösteren küçük örneklerne bir tanesidir.

Bugün cumhuriyetle yönetiliyoruz,laiklik denen naniklik yüzünden ayaklı masonlar sağda solda cirit atıyor,kendilerine kemalist sıfatını takanlar başörtülüleri tekmeleyip iabdet haneleri kapatmakla uğraşıyor,insanları sapkın yola itmeye çalışıyor.

Bir ateist 'baskı görücem' korkusuyla şeriat kanunlarıyla yönetilen bir ülkede nasıl ki yaşamak istemiyor ise bende laiklik denen safsatanın bulunduğu bir ülkede yaşamak istemiyorum.

Komünist bir ülkemi olsa acaba :-X