Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08-23-2008, 19:21   #10
Kullanıcı Adı
Hüdaverdi
Standart HRİSTİYAN OLMUŞ BİR GENCİN MEKTUBU..
Avrupanın çoğu inanmıyor,hristiyan dindarlara bakarsak onlar müslüman dindarlara göre asosyal bir hayat sürüyor,insan ilişkileri sıfır,hayatları berbat,günlerini tamamen dua ederek geçiriyorlar -dua etmek güzel ama fazlası zarar-. Bir yana bakarsın içki haram denilir ama kiliseler şarap üretip satarlar,şarap içki değil kutsal bir içeçekmişte vs. vs. Sapkınlıktan başka bir şey değil bunların ki.Böyle bir dini insanların seçmeleri bir hayli garip.

Geçen yıl 'ece' veya 'ec' tv adında masonların bir kanalına rastladım uyduda,Türk kanalı.Din adamı ekranda 'Hz. İsa bana bilmem ne gücünü verdi,evet evet hisediyorum kanser hastaları beni izliyor,isanın verdiği güçle sizi iyileştiriyorum' diyerek kendilerini 'İlah' yerine koyuyorlar.Hz. İsa insanoğluna böyle güç verdiyse ozaman yer yüzünde tek bir hasta dahi kalmazdı.Bu kadar sapkınlar. (O din adamı İstanbul Taksim'de meydanında buluann kilisede din görevlisi,tv de bedava incil dağıttıklarını söylüyorlardı,tv kapanı tabi)

Diğer inançlara saygılıyımdır ama sapkınlığa asla saygı göstermem.Bunları bilen bir insan,en azından araştıran insan dinini değiştirmez.Son dönemde çıkan 'Öldüren Sis' adlı filmde dahi aşırı dindar hristiyanların ne kadar sapkın olduğu,incili ellerine alıp insanların beynini nasıl yıkadığı,incili kendi kafalarına göre yorumlayıp insanları öldürmeyi nasıl göze aldıklarını çok güzel ifade ediyor.

Hani derler 'radikal dinci' veya 'aşırı dinciler şiddet yanlısıdır',gözlerini abd ye ve batıya çevirseler onların ne kadar vahşi olduklarını görürler.Peru da bilmem ne suçu işlediği için bir insanı Hz.İsa gibi haç şeklinde bir tahtaya bağlayıp canlı canlı yaktıklarını gördüm bir sitede,bulabilirsem inşaAllah paylaşırım.Ama bizimkiler görmez,görmek istemez,onlara göre hristiyanlık modernlik,tabuları kırmaktır. Ama benim gözümde sapkınlığın anahtarı.
:-*