Alıntı:
KaraEsref Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
parabol Nickli Üyeden Alıntı
Candan Erçetinin yaptığı ayıptır bu ayrı olay ama bazı yorumlar acayip haksız yorumlar....
Türkiyede işini sanatını en iyi yapan sanatçıdır Candan Erçetin...Hanginiz onu magazin programlarında gördünüz hanginiz kolay kolay popüle kanallardaki programlarda gördünüz hanginiz adının biriyle anıldığını duydunuz hanginiz sözleri abuk subuk bir şarkısını dinlediniz kaçınız onu abul subuk kıyafetlerle gördünüz...
Onun sanatını eleştirenlerden kaçı bir kere konserine gitti acaba..Ben gittim hemde her sene düzenli olarak giderim çünkü mükemmlel bir ses kaliteli şarkılar ve sahne performansı vardır...
Kimse tayip erdoğanı sevmek zorunda değil kişisel tercihidir tabiki buna bende üzüldüm ama kimsede onun sanatına laf söyleyemez bence...
|
Çok haklısın Parabol. Ben Ak Partiyi tutmamasına, başakanımıza şarkı söylememesine kızmıyorum. Ama Atatürkçüyüm demesi yanlış olmuş. Bizleri Atatürk karşıtı gibi göstermiş. Ama inanıyorum ki kalbi temizdir. Sanatına ise zaten söylenecek söz yok. Çok kez ben de konserine gittim. Mükemmel bir sanatçı. Şarkıları çok güzel ve anlamlı. İnşAllah bu hatasından da döner diyorum.
|
azgın bozuk kapkara cahiller yaptıkları hiçbir hizmet icraat yok olanlar sarılıyor sğınıyor Atatürke..Asıl Atatürkçü gerçek Atatürıçü bizleriz :-*