Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08-31-2008, 12:03   #6
Kullanıcı Adı
Beylerbeyi
Standart K.K.T.C.'deki Türk ordusu işgalci mi ?
Alıntı:
Hüdaverdi Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
maviinsan Nickli Üyeden Alıntı
İŞgalci falan değiliz.Eğer bizim asker orada olmazsa rumlar Türkleri keser geçer.Oradaki askerlerimiz bir nevi sigorta
K.K.T.C.'li Türkler'in bir kısmı Türk ordusunun Kıbrıs'ı ikiye böldüğünü iddia ediyorlar ?
Türk ordusunun sigorta olduğunu kabul etmiyor olsalar gerek ki birleşmeye 'evet' demekteler ?
Türk ordusunun oraya gelerek yerleştiğini,toprak aldığını hatta kadın ve kızlara göz diktiğini iddia da etmekteler.
4 yıl okudum lanet ada kıbrısta. kıbrıslı türk dünyanın en nankör, en çirkef en adi milletidir. T.C vatandaşlarını sevmezler. askeriyeyi sevmem ama kktc de öğrenciyi kollayan bir kurum varsa bu da gerçekten askeriyedir. kktc de her evden çıktığımda depozitimi adam akıllı alamadım. 350 $ verdiysem 150 $ verdiler. 450 verdiysem 200 aldım. bazısının gerekçesi 'evin eskime parası', bazılarının ki 'evin ilaçlanma parası' gibi saçma sapan adeta dalga geçer gibi gerekçeler oldu. hatta devlet kurumuna bile verdiğim depozitomu bile alamadım. elektriğin bağlanabilmesi için verdiğim 180 ytl yi kktc devleti vermedi. size 'vermem' demiyor ama öyle bir prosetürleri var ki alamıyorsunuz paranızı. mezun oldum, elektrik kurumuna gittim depozitomu almak için. bana şimdi git en erken bir ay sonra gel dediler. mezun oldum türkiyeye gidiyorum bir daha gelmicem dedim. o zaman paranı alamazsın dediler. devletin politikasıymış bu. öğrencinin nerden parasını cebe indirebiliriz diye yasa çıkarıyorlar.

türkiyeden bu lanet adaya her yıl 1 milyar dolara yakın para gidiyor. yolları, okulları, okulların araç gereçlerini ve daha birçok şeyi türkiye ödüyor. yine gidip sorun nefret ederler türklerden, öğrencilerden, askerlerden. okul zamanında 10 kasa ekmek satan kıbrıslı bir marketçi öğrenci yokken yarım kasa ekmeği 2 günde satabiliyor. kişi başı 1 otomobil düşüyor kıbrısta. hep öğrenci ve asker sayesinde. öğrenci yokken bugünün parasıyla 200 ytl olan bir evin kirası şimdi 1 milyara yakın. 1000 nüfuslu kasabaya bile üniversite kurmuş ülkemiz, sırf kktc kalkınsın diye. allah inşallah kıbrıslı bir türkü elime düşürür burda, ne kadar iyi olsa bile sırf kıbrıslı türk kimliğine sahip diye canına okuyacağım onun.
Beylerbeyi isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla