09-03-2008, 18:57
|
|
|
GENELKURMAY ERGENEKONU ZİYARET ETTİ
Alıntı:
rikopasa Nickli Üyeden Alıntı
Arkadaşlar ... Arkadaşlar ...
Yargıya saygı duyalım , yargının kararını bekleyelim diyenler sizler değilmisiniz ?
Bu paşalar suçlumu değilmi yargı daha bunun kararını vermedi yani şu an itibariyle suçları kanıtlanmış değil.
Alıntı:
Ancak vatanı bölmeye yeltendikleri, huzuru bozmaya, ülkeyi iç karışıklığa sürüklemek istedikleri iddia edilen emekli generalleri
|
Bak ne güzel demişsin , "iddia edilen" diye ... Burada da bazı şeyler iddia edildiğinde "bunlar iddia" demiyormuydunuz ? (şimdi ben demedim ben demedim demeyin) ...
Alıntı:
Ancak vatanı bölmeye yeltendikleri, huzuru bozmaya, ülkeyi iç karışıklığa sürüklemek istedikleri iddia edilen emekli generalleri şu andaki yüksek rütbeli subayların ziyareti ne kadar mantıklıdır ?
|
Dünyanın terör finansörü olduğu "iddia" edilen birine Sn Başbakan ın kefil olmasından daha mantıklıdır ...
|
1. Geçen gün Nuriş Çetesinin Liderinin görüntüleri çıktı. Veli Küçük ile ilgili. İzlemişsindir. Yapılan itirafa rağmen formalite gereği iddia ediliyor dedim. Çünkü hâlâ mahkeme nihai kararı vermedi. İddianamedeki olayların gerçek olduğuna inanıyorum.
2. Velev ki Başbakan'ın bu sözü yanlış bir tutum. Kötü örnek örnek teşkil etmez diye bir şey var. Senin görevin bu ülkenin topraklarını korumak. Ülkeyi bölmeye çalışanları ziyaret etmek değil !
Not: Avatar değiştirmek istersen anlatabilirim ;)
|
|
|