Bu millet, CHP’yi niye iktidar yapmıyor!
Chp'nin altı oku temsil ettiğini söylüyorsunuz...şimdi ben chp denen partide sizin gördüğünüz demokratik düzeni sağlayan yönünü hiç göemedim..zaten dini siyasete alet edin diyen yok...sadece insanların dinini rahatça yaşamasına izin verildiği takdirde siyasetçi olarak dini dilinize dolaştırmanızın anlamı yoktur...buna karşı AK partiyi dini siyasete alet ediyor demeniz ise ortada yaşanılan sıkıntıyı görmek istememenizden kaynaklanıyor....halkın var olan sorununu dile getirmek dini siyasete alet etmek değildir...siz bunu anlamıyorsunuz..
Ayrıca siz vekillerin şahsı adına yaşadığı ibadetlerinden bile rahatsız olan ve tahammül edemeyen bir partisiniz...
Baş örtüyle okula ve kamu alanına giren biriyle Che tişörtlü birinin girmesi açısından bağlayıcılık önemlidir..siyasi simgeyle dinin gerekliliğini birbirinden ayırt edemedikten sonra bunu size anlatmak zor..başörtü kültürel yada örfi olmadığından bağlayıcılığı vardır...ayrıca başörtü bizim kültüre sonradan girmiştirde ne demek...demin dedim bu örfi değildir...din insanın hayatına ne zaman zuhur ederse bağlayıcılığı başlamıştır...burası Türkiye de olabilir...Fransada..Arabistanda..
Ayrıca bu konuyla bu bölümü çok meşkul ettiniz..
|