Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09-04-2008, 13:53   #24
Kullanıcı Adı
Gönülden
Standart Bu millet, CHP’yi niye iktidar yapmıyor!
Akpartiforumda Chp dini siyasete alet etmiyor demeniz Ak parti ediyor demektir...ben öyle anladım..türban veya başörtü bakmak ve görmek istediğin gibi gördükten sonra aradaki farkı anlayamazsın..kültürümüzde olan başörtü dediğiniz gibi sadece kültürümüzde olsaydı ünüversitelerde bu kadar direnmezdik..
Didimizi sadece 32 farzdan ibaret görmeniz sizin eksikliğiniz....ve 32 farz yaradanın diğer ayetlerini inkarar sebep değildir..
Velhasıl fetva kurumu olmuşsunuz...boş atıp çok konuşmuşsunuz...
Baş örtünün dinde Kuran'da olmadığını söylemek ne size ne bize düşer...Yaradanın emri sabittir...açar okursun..tabi kalp gözünde açık olarak ve islamla henhal olarak..
Nur:31. ayetten sen ne anlarsın ben onu bilmem ama biz bir ayeti cımbızla çekip onu nefsine uydurmak için yarışanlardan değiliz..
Yaradanın afedici yönünü bildiğinize göre bilerek ayetini inkar edenler için vadettiği cehennemdende haberdarsınız sanırım...
Fetva kurumu demek başımızı açıp okullara gidersek günah almayacağımızın garantisi olmuşsunuz....ya sizin dine bakış açınızda sorun var..domuz eti meselesine gelince ayetleri tam okuyun bakalım istemeyerekten kasıt nedir...başörtüyle yasağıyla kurduğunuz ilişki çok komik..
başörtü 60 yıllala gelen bir yasak kanunlarla sabit olmadığı halde bu hak elinizden alınıyorsa kanunlarla da geri alması da bilinir elbet..

Bu arada chp dinsiz diyenlere kızıyorsunuz ama halkın hiç bir değerine saygı göstermeyip hakaret edenlere sahip çıkıyorsunuz...bu ne yaman çelişki...
o kadar atıp tutmuşsunuz...ama bir daha haddiniz olmadan dinimiz hakkında fetva vermeyin...
Bu arada partinizin vadettiği başörtüsü çözümüde hala merak konumuzdur...yoksa dini siyasete alet etmiş olmasın
Gönülden isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla