Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10-21-2008, 05:08   #6
Kullanıcı Adı
FarukARSLAN.
Alıntı:
Katil Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Ben hiçbir zaman öfke ile mesaj yazmam!

Bu sizin hüsn-ü kuruntunuzdur! Burada sadece yazarı ve analiz yeteneğini eleştirdim!

Ahmed - Mehmed ilişkisi çok farklıdır! burada kişiler değişir!

Oysa ben Muhammed yerine peygamber kullanılabileceğinden bahsettim!

Bunu görmenize rağmen "kıytırıktan" bir örnek vermişsiniz!

Anlamadan "yazmış olmak için" yazmışsınız!

,, '' Ben hiçbir zaman öfke ile mesaj yazmam! '' - Kendinizi ilk cümlede yalanlamışsınız. Cümle sonundaki ünlem hiddetten geliyor belli..

'' Bu sizin hüsn-ü kuruntunuzdur! Burada sadece yazarı ve analiz yeteneğini eleştirdim! '' - Hayır hâkâîkâşinâlığımdır! Yazarın başkalarından alıntıladığını kendi yazısı gibi göstermiş olmasına eleştiri uygun olur, ama vurmuşken illa devireyim maksadıyla bir de bir değil ikidir yarışına girmenin adı; eleştiriyi geçer, 'Öfkedir' .

'' Ahmed - Mehmed ilişkisi çok farklıdır! burada kişiler değişir! '' - Kişiler değişir de, devamını getirmişsiniz;

'' Oysa ben Muhammed yerine peygamber kullanılabileceğinden bahsettim! '' - E o zaman ezan da namaz yerine Farz olan şey, Haydinin yerine haydi-koş, Şüphesizin yerine sakıncasız gibi kelimelerde getirilebilirdi değil mi ? Eş anlamlısı ne de olsa! di mi?!..

'' Bunu görmenize rağmen "kıytırıktan" bir örnek vermişsiniz! '' - Yanlışınızı savunuyorsunuz, anladık da; doğru olduğuna inandığınız bir şeyin aksi her zaman ''kıytırıktan'' olur. Yani örnek ne olurs aolsun kıytırıktır. Siz şimdi kıytırıktan bir örnek vermişsiniz deyince hani normal olan örnek var da ben verememişim gibi olmuş.. Eh varsa kendinizi -yine- yalanlayacak daha güzel örneğiniz verin kendinize benimkini mâruz görün!..

'' Anlamadan "yazmış olmak için" yazmışsınız! '' - Bence siz beni anlamamışsınız. 1 değil 2 lafınızla da; yemeği yaktık bari kimse anlamasın diye gülücük saçayım mantığı güdmüşsünüz..

- Bırakalım havuzlarda balık aramayı. Hiç bi mesajınızda yer vermediğiniz(!) öfkenizde size kalsın ...
FarukARSLAN. isimli Üye şimdilik offline konumundadır