Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10-23-2008, 02:25   #10
Kullanıcı Adı
FarukARSLAN.
Yahu.. öfke kelimesini çok kullanıyorum kullanacağımda. Çünkü sizi bu kadar gıdıklayan şey en başta o huyunuza çektiğim dikkat.. Öfkeniz yüzünden uzatıp duruyorsunuz. Deniz Baykal ben olmuşumda benim sizi buralara getiren sözüm öfkeniz olmadı mı?.. İşte tam sizsiniz laf ebeliği yapıp her seferinde kendini üstün görüp.. Yok yorum böyle yok talihsiz kelimeler topluluğu..

Tartışmayı bile bilmiyorsunuz, öfkenin yanında mağrursunuz bide..

"Biliyordum bu kadar çok şey bildiğini" diyerek küçümseme tavrımı da anlamışsınız.. Evet daha daha çok şeyler bildiğinizide biliyordum!
hadi bu küçümseyici tavır:

- "kıytırık" mesajınızın içeriğinde bulunan saçma sapan cümleler -
- Oysa siz koca cümleleri atlayıp sonundaki bir ünlem işaretiyle kafayı öylesine bozmuşsunuzki mesajın tamamı ünlem işaretiyle yazılmış gibi tepki veriyorsunuz! -

- Sizde mesajlarımı tek okumayla anlama kapasitesi görmediğimden en az dört kere okumanızı öneriyorum! -

Varın aramızdaki "seviye" farkını siz hesaplayın! -

- Selam alırken öfkelenemeyeceğimi hesaba katmadan talihsiz saçmalıklar "zırvalamışsınız"! -

- Dilerim ilkokul 2 seviyesine inip, renk renk vurgularla anlatmış olduğum ve farklı cevaplar olduğunun anlaşılması için yaptığım parçalı açıklama size yeterli gelmiştir! -

Eee bunların geldiği mana ne oluyor? Siz yazdıklarınızı mı okumuyorsunuz yoksa yazıp, okuyup unutuyor musunuz?

İleri gittiğinizi üstte mini mini harflerle yazarak şimdi diyeceksin ki bana hakaret ettin.. falan diyerek zaten kendiniz belirtmişsiniz.. İleri gitmişsiniz, yada öle bi durum ortada ki uyarı eklediniz ufak tefek!

Ünlem başka manalarda da kullanılıyormuş.. Bunu bana eğitim düzeyimi sorarak söylemeniz sizi yakadan ele veriyor zaten.. Geçen mesajda açık açık demişim,

Her ünlem öfkeden değilmiş.. Eee sizin ki nedendir onuda yazıverseydiniz bi zahmet.. Şaşırdığınızdan mı?!.. Allah aşkına ne anlıyorsunuz şu harflerden( cümle demiyorum dikkat edin, cümle olabilmesi için sizin tasdikinizi alacak ki öyle cümle olacak -malum aramızda seviye farkı da varya-!)

Selama bile ünlem kullanıyormuş.. Yahu ya şizofrensindir, ya selamda dahi ÖFKE kusacak kadar hiddetlisindir, ya her nefeste bişeylere şaşırıyorsundur.(Yada ünlemin o bi türlü açıklamadığın diğer manalarından biridir, o diğer manalarda sanırım okşayıcı, her lafa mecbur bir noktalama işareti, klavyede kullanılmazı zorunu bir ifade biçimi gibi bişeydir!)

(1)Orjinal arapçada "ezan" diye doğrudan bir kelime olmadığından yukarıdaki "kıytırık" mesajınızın içeriğinde bulunan saçma sapan cümleler hükmen geçerliliğini yitirmiş oluyor!

(2) Bu durumda konunun esas amacı çerçevesinde haklı olduğumu görüyor

İki mesajdır da taraftara oynuyorsunuz. Senaryo benim aktör ben kompleksi.. Haklı ben senin cümleler geçerliliğini yitirmiş falan.. Buyrun sinema sektörü sizin olsun - da öfkenizi bi yenin emi?- ..

Biliyordum zaten bu kadar çok şey bildiğini!... Ama orda verdiğim, örnekten ibaretti hatta -alay ederek- Burda yazdıklarımı gökkuşağına vererek yanıtlamışsınız ama sizi asıl gıdıklayan mavileştirdiğiniz yer olmuş. Ama ayrı renk vermenize gerek yoktu ki ben zaten özellikle vurgulamışım onu orda.. Niye özellikle vurguladığımı anlaamışsanız da hala çıkın yukarıyı bir daha okuyun ( Kusura bakmayın yine cümle olmayabilirler.. Siz af buyurup biraz da zahmet edip okuyun.. Belki zatıâlimin kuramadığı, sizin cenk ettirdiğiniz cümlelerinize bi katkısı olur!!!)

Çıkmış Muhammed ismi dediğiniz gibi değiştirilebilirdi diyorsunuz! Yahu bu kadar tartışma içerisine Efendimizin adının maya olmasına gönlüm el de vermiyor.. Ama ne yapayım.. Ben belki haklı olabilirsiniz demiştim orayı bi güzel atlamışsınız ondan taraftara oynamışsınız. Ama orda yine anlamamışsınız. Ezanımızda diyelim iki tane peygamber ismi geçiyordu.. Farz-ı misal.. Mesela İsa Peygamber'in ismi.. Hem Muhammed hem İsa...
Sen, yüksek kültürlü kardeşim(!), bunları türkçeye peygamber diye mi uyarlayacaktın?.. Karışmasın diye peygamber 1 peygamber 2 mi diyecektin? Ahmed Mehmed ismi değişince kişiler değişiyor oluyordu bu sefer nası olacak.. Mesela Efendimiz Peygamber sıfatı olaraktan ele alınıyor.. Misal Ahmed-mesleği, yada tanınma ismi çöpçü.. Değiştirilecek olan arapça metninde öyle geçiyor.. Ahmed ismini çöpçü mü yapacaksın..
De ki çöpçü yaparım. Al ''konunun esas çerçevesinde'' haklı ol.. !
Yok yani zaten dediğin şeyin manası bu, ama açıkça de bunu diyorum/ derim. Al cidden esas çerçeve falan senin olsun!

Bu durumda konunun esas amacı çerçevesinde haklı olduğumu görüyor, ancak buna rağmen Deniz Baykal gibi işi densizleştirmekten kendinizi alamıyorsunuz! Densizlik.. Deniz Baykal... Bende geçireyim bi kılıf..
Kılıçdaroğlu gibi, göz göre göre inkarsınız ama ''sidik yarışından''da geri durmuyorsunuz... (Yani bilmiorm kendinizi alabilir musunuz alamıyor musunuz, ama böylesiniz)

Zira tüm forum ehlinin bildiği gibi: "Küp içindekini sızdırır!"

"Kelimeler ise kişiliğin aynasıdır!"

Top tribünlere atılmış sahiden.. - Küp içindekini sızdırır evet çok doğru.
Kelimeler de kişiliğin aynası, ama malum benim cümleler sizin tasdikinizden sonra cümle yada kelime olacak. Ona şimdilik bişey demeyeyimde.. Sizin aynanız koskoca bi ünlem işareti.. Kişiliğinizde beraberinde gelen öfkeniz..
Ben öfke dedikçe saldırganlaşıyorsunuz bide..
Ama işte dediğiniz gibi; "Kelimeler ise kişiliğin aynasıdır!"

Ben öfke dedikçe saldırganlaşıyorsunuz bide..

ÖFKE.
Buyurun ...

Konu FarukARSLAN. tarafından (10-23-2008 Saat 02:59 ) değiştirilmiştir..
FarukARSLAN. isimli Üye şimdilik offline konumundadır