11-03-2008, 02:06
|
|
|
Amacınız haberi paylaşmaksa eyvAllah..
Haberin kaynağı Ak Parti forum değildir doğruluğu yada yanlışlığını bize neden soruyorsunuz..?
Her haberi bize sorup,bizden onay alıp,bizim doğrudur yada yanlıştır cevabımıza göre mi itibar edeceksiniz..?
Haber hakkındaki düşünceme gelince..
Ak parti içinde bulunduğum hatay şehrinden en yüksek oyu aldı mesela..Ama yapılan kongrelerde sanki çok az bir kesim varmış gibi çok az insan katılıyor..Açık söylüyorum ben bile üyesi olmama rağmen bir çok kongreye katılmadım.. Bu kongrelere göre belirlenmiyor oy artışı yada azlığı..
Cumhuriyet mitinglerini hatırlıyorsunuzdur herhalde..Basında gösterilen onlarca kalabalık,onbinler diye atfedilen o büyük çoğunluk(!) seçim sonrası nasıl hezimete uğradı..?;)
Linkteki yorumlarda ayrıca tebessüm ettirdi bana..
Kimse kimin ne kadar dindar,kimin cennetlik yada cehennemlik olduğunu asla bilemez.. Her muhalifin alışık olduğumuz,basma kalıp,sürekli tekrar ettikleri sözler topluluğu işte..Üzgünüm ama bunlar biizi hiç korkutmuyor..;)
Bu linki arşivime kopyaladım..Zamanı gelince (seçim zamanları) yine açıp güleceğim..Yoksa başka türlü kimsenin bir işine yaramaz bu link..
selametle..
|
|
|