Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11-09-2008, 21:36   #20
Kullanıcı Adı
Abdullah KAÇ
Alıntı:
püsküüt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
buna benzer bir haber secim öncesinde de yapılmıştı. oysa sonradan anlaşılmıstı ki meğer fotoğrafı ceken muhabir saatler öncesinden karelemiş o fotoğrafı )

yukarıda verilen örnek güzel olduğu kadar da doğru: cumhuriyet mitingleri
Konunun ilk mesajına bakınca benimde aklıma bu geldi. Kongreler çok uzun sürüyor. Bazen sabah başlayıp akşama kadar devam edebiliyorlar.
Bu fotoğrafda kongre başlamadan yada bitişine yakın çekilmiş olabilir. Bunun yanında kongreye bu kadar kişide katılmış olabilir. Fatih kongresinde yoktum o yüzden net birşey söylemek doğru olmaz. Ancak bu kadar kişi katılmasıda olumsuz bir anlam ifade etmez.

Ancak bunun yanında birşey dikkatimi çekti. Ayın 3 ünde üye olmuşsunuz son mesajınızı 4 ünde atmışsınız. 2 günde 8 mesaj atmışsınız. 7si bu konuya 1 tanesi tanışma bölümünde "akparti ile aklandım" konusuna.
Foruma üye oluyorsunuz ilk açtığınız konu bu oluyor. Ve 7 mesajıda buraya yolluyorsunuz. Tanışalım bölümüne yolladığınız tek mesajınız ise şöyle...

Alıntı:
Hafsa Sultan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
SELAMUN ALEYKÜM
Bizde sitenizi biliyorduk ama girmiyorduk. Şimdi yeni yeni giriyoruz.
Daha önce siteyi bildiğinizi girmediğinizi söylüyorsunuz.

Yani bunları görünce pozitif düşünme sınırlarını zorlasak bile yinede insanın kafasında soru işareti kalıyor.

Yanlış anlamanızı istemeyiz. Sizi kırmak gibi bir amacımız niyetimiz yok. Ama bu gördüklerimi yazmak istedim.
Abdullah KAÇ isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla