Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11-14-2008, 20:20   #6
Kullanıcı Adı
ahmetermiş
Alıntı:
M--U--R--A--T Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
aklıma ZAMAN gazetesinin o muhteşem reklamı geldi. hani uzun saçından dolayı adama hemen 'satanist' damgası yapıştırıyoruz. lüks bir otomobilden inen, takım elbiseli adama 'hortumcu' deyiveriyoruz. toplu bi yerde konuşan birinin söylediklerine itirazı olan birine 'düşman, bölücü' deyiveriyoruz. fehmi koru meselesi de aynı buna döndü. adam kendi görüşlerini söyledi. kendisi büyük bir gazetecidir üslubu, düşüncesi gerçekten bir gazeteci için oldukça kalitelidir. televizyonlarda tartışma programlarının aranılan yüzüdür. yıllardır partimize toz kondurmayan biridir. bir kez eleştirdi diye adamı 'nankör' yaptık. 'dönek' yaptık. 'kalleş' yaptık. her şeyi hatalıdır dedik. insanlıktan çıkardık. çok fazla abarttık!
muratın sözlerine aynen katılıyorum..
ahmet taşgetiren böyle söyledi diye işin aslı böyle değildir..
burada başbakanım hızını alamadı ve konuşayım shov yapayım trübünleri coşturayım derken ağzından kaçtı..ben fehmı korunun sözlerinin bu kadar abartılmasının tek sebebi aydın doğan basınıdır.bu basına bizimkilerde istemeden katılmış oldular..
fehmı korunun sözleri yanlışta olsa..! bu kadar shov yaptıracak ve yerden yere vurulacak seviyeye düşürülmemeliydi..
bır fıncan kahvenın kırk yıl hatırı var..fehmi korunun bizler üzerinde başbakanım ve partim üzerinde çok hakkı vardır...bunu unutmayalım ve bu konuyu abartmayalım ve bu konuyu sürdürmek muhaliflerin işine gelir..
ishak sende bu konuyu fazla takıldın bence...!
o mesele kendi içimizdede kapandı..başbakanım eğer o konuyu bu kadar düşünseydi her yerde bahsederdi..! sadece başbakanım hızını alamadı.. aydın doğan gurubuyla karıştırdı..
ahmetermiş isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla