Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11-25-2008, 12:14   #15
Kullanıcı Adı
Mustafa_GOP
Öylemiiiii

Benim girmemediğim bir tane toplantı var ondada kardeşim ameliyat oldu ..Bunu sende iyi biliyorsundur o zaman ...

İcra konusunda bir kez bile çıkıp ben icrada yer almak istiyorum demedim. Hatta Yılmaz Başkan bana sordu sen icrada görev almak istiyormusun diye bende ona İlçe Başkanımızın taktiridir dedim, görev istemedim eğer kendisi uygun görürse atar dedim.
Ayrıca ayrılmadan sonra yeni yönetim listesi şekillenirken bir kez defa görüşmeyen İlçe Başkanımıza gönül koymuş olabilirim. Bu benimle O'nun arasında olan bir konu. Ne kadarda gönül koysam, O'nun yeri başka, ben her zaman onun yanında olurum. Allah onun yolunu açık etsin her daim.

O zaman beni Sultangazi bölünürken neden Sultangazi ilçe başkanıyla görüşmemi istemediler ? Sultangaziye geçmek istedim de illa sen burada kal dediler neden ?

İlçe Ana Kademe Kongresinden önceki toplantıda 24 kişi vardı sen de orada yoktun sanırım arkadaşım ...

Belden aşşağıya vurmayız, bildikelerimizi öyle herkese söylemeyiz, söylediklerimiz 3. kişilere ulaştıysa. O 3. kişilerin adamlığından süpheleniriz çünkü o 3. kişi, duyanında arkadaşıdır. Bu gün benden duyduğunu başkasına söyleyen o 3. kişide yarın senden duyduğunu bana yada x bir kişiye söyleyecetir.
Mustafa_GOP isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla