Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01-01-2009, 13:48   #14
Kullanıcı Adı
ishakyilmaz
Gaziantep ilimizi tarihine kültürüne potansiyeline yakışır imar etmeye devam edeceğiz. Yeni dev yatırımlar yapacağız. Gaziantep'te yeni dönemde adayımız Asım Güzelbey kardeşimizdir.

- İnşallah bunlar bir cazibe oluşturur ve siz de gezersiniz. Gezmek görmek lazım. Gaziantep'te bir önemli adım. Raylı sistem. 10 kilometre raylı sistemin çalışması başladı ve 2010 yılında bitiyor. Gaziantep belediyemizi bunun için kutluyorum. Bu proje ile Gaziantep'in ulaşım sorunu çözülüyor.

- 5 yılda 994 bin metrekare sıcak karışım asfalt döktük. 15 yılda sadece 6 proje yapılmıştı biz 5 yılda 21 proje yaptık. 5 yıl önce Gaziantep'e girdiğinizdeki şehri düşünün. Adeta gecekondu egemenliği. Şimdi girdiğiniz zaman bulvara giriyorsunuz. Her tarafı pırıl pırıl bir dünya kentine giriyorsunuz.

- Gelelim Gaziantep'e... Biz işbaşına gelmeden CHP'li belediye yönetiyordu. Son seçimlerde AK Parti işbaşına geldi. Şu birkaç karşılaştırmayı kamuoyuna sunuyorum. CHP idaresindeki G.Antep'te 10 yılda 810 bin metrekare sati kaplama asfalt yapıldı. Ancak bizde 1 bilyon 483 bin metrekare yapıldı. Fark ortada biri çamura mahkum ediyor. Biz çamurdan kurtarıyoruz.
ishakyilmaz isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla