Erzurum için hizmet üretmeye devam edecek. Dadaşlar diyarını Türkiye'nin yıldızı haline getireceğiz. Erzurum'a sesleniyorum yeniden Ahmet Küçükler ile yolumuza devam edeceğiz.

- 4 adet hava ambulansından birini Erzurum'a verdik. 9 hastaneyi Erzurum ve ilçelerine kazandırdık. Bu Erzurum tarihinde yok. Pırıl pırıl bir hava alanının Erzurum'a kazandırdı. Belediyemiz gençlik ve spor genel müdürlüğümüzle birlikte bir adım attı. Üniversiteler Arası kış oyunları için başvuru yaptı. Bu başarı ile tamamlandı ve 2010 Üniversitelerarası Kış Olimpiyatları'na ev sahipliği yaptı. Hem Erzurum hem de Türkiye için büyük bir adım. Spor tesisleri ile Erzurum'un çehresi değişecek. 2010 ve sonrası için uluslararası müsabakalarda kullanılacak. Kış sporları için bir yere gidilecekse Palandöken'e 2 saatte ulaşacak. Erzurum'un 90 yıldır devam eden su sorununu Palandöken suyunu Erzurum'un su sorunu çözüldü.
- Topyekun bir hizmet ve yatırım seferberliği başlattık. Hükümet olarak Erzurum'da önemli yatırımları gerçekleştirdik. 6 yılda 1131 yeni dersliği tamamladık. (Erzurum'da AK Parti döneminde yapılan icraatlerden örnekler veriyor) Biz burada Erzurumlu kardeşlerimizi, Erzurum'u nasıl yakından takip ettiğimizi ortaya koyduk. Erzurumlu kardeşlerimiz de AK Parti'yi unutmadı.
- Şimdi en doğudan Erzurum'dan başlayalım. Erzurum, Türkiye'nin doğuya Asya'ya açılan önemli merkezlerinden biri... Maalesef bizden önceki dönemde ciddi bir gerileme kaydetti... Dinamik bir potansiyele sahip olmasına rağmen ne yazık ki bu potansiyeli değerlendiremedi..
- Bakınız İstanbul, Ankara gibi illerimizde kısa vadeli düşünmenin imkanı yok... Birçok şey AK Parti iktidarıyla oldu. (Büyükşehirlerdeki icraatleri anlatıyor) Nasıl oluyor bunlar? İş bilenin kılıç kuşananın.. Özetle şehirlemizi geleceğe hazırlıyoruz...
- CHP bunu yapamıyorsa yapmamışsa bize ne... O onların özelliğidir... Halkın ihtiyaçları dikkate alınmamış, 10 yıl 50 yıl sonrası düşünülmemiş..
- Bu ülkenin en ücra köşesine fakir fukaranın kömürünü dağıtan iktidar var. Bunu hazmedemeyen muhalefet var. Biz seçimden seçime kömür dağıtan bir iktidar değiliz ki.. Niçin çünkü anayasamızın sosyal hukuk devleti vasfına dayanarak yapıyoruz.