Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01-02-2009, 17:42   #5
Kullanıcı Adı
Üç mevsim
--- İsrail'e uçak modernizasyonu ihalesi RefahYol döneminde verildi. Ama siz buna uydurduğunuz bahaneleri geçerli mazeret olarak gördünüz. Bizim gerekçelerimizi ise uydurulmuş kılıf olarak gördünüz. Bu sizin mantalitenizin dışa vurumudur. Türkiye bunu takdir ediyor, şüphen olmasın..

Şimdi, sana öyle bir cevap veriyorum ki eğer azıcık yüzün varsa bu forumdaki herkesten özür dilersin.

---- Halid Meşal Ankara`da... "Türkiye`ye güveniyoruz"

İsrail ve ABD`nin tüm engelleme çabalarına rağmen Hamas`ın siyasi lideri Halid Meşal, Ankara`ya geldi. İşgal altındaki Filistin topraklarında yapılan son seçimlerde zafer kazanan Hamas`ın lideri Meşal, ...

İsrail ve ABD`nin tüm engelleme çabalarına rağmen Hamas`ın siyasi lideri Halid Meşal, Ankara`ya geldi. İşgal altındaki Filistin topraklarında yapılan son seçimlerde zafer kazanan Hamas`ın lideri Meşal, böylece ilk yabancı ülke ziyaretini Türkiye`ye yapmış oldu. Rusya Başkanı Putin`den de davet alan Meşal, geçen hafta bazı Arap ülkelerini ziyaret ederek Hamas`ın görüşlerini anlattı. Son açıklamasında Meşal, "İsrail, işgal altında tuttuğu Filistin topraklarından çekilirse biz de silahlarımızı bırakırız" dedi.

17.02.2006

Sen benim vicdanımı düşünme o benim bileceğim iş olsun. Sen 'olmaaaz abileri kizar" biçiminde ukala ve küstahça konuştuğun yalanın hesabını ver !

Konu Üç mevsim tarafından (01-02-2009 Saat 17:49 ) değiştirilmiştir..
Üç mevsim isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla