Alıntı:
ishakyilmaz Nickli Üyeden Alıntı
Maşallah kardeşim sana;çalışmlarını ayrılıkçı bir perspektifte yapacağına,birleştirici çalışmlar ışığında yapmanı tavsiye ediyorum.
|
Kim ayrımcılık yapıyormuş? Ben mi? Dikkat ederseniz, onlar benim teorilerim değil, kürtcülük yapan kürt bilim adamları be batıda tanınan ünlü kürt tarihcileri ve bilim adamları. Bunlar objektiv yazılardır. Uydurma değil.
Alıntı:
ishakyilmaz Nickli Üyeden Alıntı
Yıllardır bu ülkede kavran kargaşası eşliğinde,neler yapıldığını bir biz biliriz,birde Kainatın sahibi ALLAH,birde bölmek isteyen pusudaki hainler.O yüzden yeteri kadar yazılıp,çizildi.Velhasıl bu ülkede Kürt sorunu olmamıştır hiçbir zaman,olan ne peki?olmayan sorunu senarize ederek yaratmaya çalışmak..! Bu kumpasın içerisine malesef ki,alim,kamil,birsürü insanda gelmiştir..!Cahiden korkmayacaksın,aslında,bilgenin cahiliği daha zararlıdır..! Şiwan perverin geçen gün TRT de yapılan röportajına şahit olsaydın gerçekleri sende görebilirdin.Şuan özelikle Ak partinin yaptığı hamleler,barış ve kardeşlik adına birer devrimdir..!Bunu istedikleri gibi görmeye çalışanlar kabul etmese dahi..!
|
Evet, sivan perver barişa ve kardeşlik için çalışıyor. Onun içinde almanyada ve başka avrupa devletlerde pkk teröristlerin festivallarına katılıyor. pkk terör örgütüne para toplattırıyor ve "ben büyük küsdistan devleti" desteklecisiyim diyor! kürtler dört devlet tarafından bölünmüş diyor. Bunu kendisi söyledi. Kim kürdistan devleti kurulmasını sağlarsa, bende onu desteklerim dedi, siwan perver. "Kin Em" şarkısını hem pkk örgütlerin festivalında söyledi hemde kuzey irak bölgesinde! Türkiye devletine isyan şarkısı. yasaklanmış pkk kanalı medtv ve roj tv'da şarkılarını söyledi.
Bi kere pkk'nın bir de çoğu kürt falan'da değil. Kendi söylediklerine göre, birde üçü yabancı devletlerden: alman, fransiz, russ, ermeni, suryani, yunan ve yezid!
En fazla aralarında yezidler bulunuyor.
kürtlerlen ppk'nen hiç bir alakası yok! kürt kimliğin arkasından türkiyeye vuruyorlar, terör eylemleri yapıyorlar.
Geri kalan kişiler pkk'da namus cinayetlerinden kaçan, kız sünnetinden kaçan, zorla evenlendirilen kızlardan oluşuyor. pkk bunlari topluyor, kendisine kullanıyor. çok şekilde dokumentation izledim, kendi ağizlarınlan şöyliyorlar. Türkiyelen hiç alakası olmayan insanlar yoğun şekilde pkk terror üyesi!