Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01-17-2009, 03:24   #21
Kullanıcı Adı
FarukARSLAN.
Alıntı:
ALPEREN4425 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Faruk ne güzel bi üslubun var senin. Nerden öğrendin bu güzel ahlakı. Böyle bir kasımpaşalı edası var sende.

Burda herkes senin gibi ağzını bozarsa sitede fikir yerine küfür üretilir. Hem sen bu sitede yöneticisin. Bizim burda bir söz vardır. İmam o......sa cemaat ne yapmaz . Diimi ama...!
Sizi yerinizden hoplatacaksak bu o Kasımpaşalı'nın edası ile de olursa benim için şeref olur bu..
Belli, yine hoplamışsınız..
Güzel güzel..
Ama bize üslub dersin verenlere de bakın hele, bir zaman gazetesini Zaman diye yazamayan biri.. Bin defa uyarmamıza rağmen saygıdan edebten anlayaman bırakın anlamayan ne olduğunu bilmediğini gösteren birisi...

Neyse şahsileştirmeyeyim konuyu her hırlıya hırsıza uyuyoruz bizde yahu!
Da kardeş, beni bildi gördü tanıdı isen yöneticiliği salla önce senin gibi, onun gibi, bunun gibi normal bir üyeyim ben.. Geç yöneticiliği trişka meseleler onlar.. Konuyu silmek, bütünlemek ayrıcalık değil.. Forumun edebini tutmak bi nevî görevidir.. E edebde insanda yoksa yönetici ne yapsın değil mi?.. Ondan be, öncelikle normal üyeyim bunu ufak olan idrak kapasitenin bir yerine monte et. Sonra bir konuya bak, bir hassasiyetine bak, bir sınır ve sinir haddin(m)e ve birde diğer mesajıma bak..
Sonra kendin fıs olursun zaten bana gerek kalmaz.. Safsataya malzeme için bahane aramaya gerek yok yani..

Burda herkes senin gibi ağzını bozarsa sitede fikir yerine küfür üretilir. Hem sen bu sitede yöneticisin. Bizim burda bir söz vardır. İmam o......sa cemaat ne yapmaz . Diimi ama...!

Merak etme burası (bazı 'aykırılar' hariç) a'sından z'sine kadar ağzı düzgünlerle doludur.. Sen rahat ol. Bir yeri basıp oradaki masum insanları esir edene 'çukur' diyen birine de var bu nası edep de.. Kuyruk acının merkezi "Kasımpaşalı" da olsa buna güler geçerdi mesela..
Ve bir şey daha; buralarda da, dinime küfür eden müslüman olsa derler..
Bilmem anlatabildim mi alperen efendi..

Konu FarukARSLAN. tarafından (01-17-2009 Saat 03:30 ) değiştirilmiştir..
FarukARSLAN. isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla