Konu
:
BAŞBAKANIMIZDAN;BOP'ÇULARA CEVAP..!
Tekil Mesaj gösterimi
01-24-2009, 01:47
#
127
Kullanıcı Adı
FarukARSLAN.
Alıntı:
redyellow
Nickli Üyeden Alıntı
Sayın farukaslan:
Madem bazıları yazılarıyla (sizin deyiminizle) ayak takımı olduklarını gösteriyor siz niye onların seviyesine inerek siz de ayak takımı olacağım diye kendinizi zorluyorsunuz?
Bir iki mesaj silindi diye diyorsunuz... hayırbir iki değil gerekiyorsa yüzmesaj silin, içinde hakaret varsa, küfür varsa, terbiyesizlik varsa gerekirse 1000 mesaj silin ama asla ve asla kötülüğe kötülükle karşılık vermeyin.
Verirseniz forumun seviyesini düşürürsünüz..
hem de bir bölüm sorumlusu olarak.
Bakın, anlatamıyorum heralde.. Mesaj silince yahut konu kilitleyince 'muhalif seslere yer vermiyorsunuz' diyorlar..
E ses verincede görün bakın yemedikleri halt kalmıyor. Konudan konuya zıplıyorlar bir yerde sabit kalsalar da neyse.
Benim yaptığım kötülüğe kötülük değil artık madem silme yok kilitleme yok ne olacak?.. İleri gidip resmen 'al bizi güd' diyorlar.. Eh bizde çobanlığımızı yapıyoruz ....
Verirseniz forumun seviyesini düşürürsünüz..
hem de bir bölüm sorumlusu olarak.
Forumun seviyesi böyleleri sayesinde iyice düştü. Dediğim gibi temizleyince ileri geri atıp tutuyorlar.
Ben de bu konuda bölüm sorumlusu değilim.
Tarih, Köşe Yazıları ve Haberler benim yönetimim altında sadece.
Yani burada sizler gibi bir ÜYEyim. Ancak BAŞBAKANIMA LAF EDENE YAN BAKMASINI BİLEN BİR ÜYE OLARAK..
Yavaş gelecekler. Madem aramızdalar değerlerimize saldırmadan yapacaklarsa eleştiri paylaşacaksa paylaşımlarını bize sunacaklar..
Ben, bulunduğum ortamda kutsallarımı çiğnetmem.
Küfür felan da kullanmam. Ancak anlayana Molla Kasım'lık kavîdir.
FarukARSLAN.
Açık Profil bilgileri
FarukARSLAN. nickli üyeye özel mesaj gönderin
FarukARSLAN.´nin Web Sitesini ziyaret edin
FarukARSLAN. - Daha fazla Mesajını bul