Konu
:
NE OLDİ RENGİN SOLDİ ~
Tekil Mesaj gösterimi
01-28-2009, 19:24
#
29
Kullanıcı Adı
Beylerbeyi
Alıntı:
AY IŞIĞI
Nickli Üyeden Alıntı
Takımların biri Fenerbahçe diğeri Trabzonspor ikiside Türkiye'nin değerli takımlarından. Yabancı ülkelerle maç yapıldığında bu takımların bütün futbolcuları tek yürek olarak sahaya çıkıyorlar ve Türkiye için mücadele veriyorlar. O zaman kimse şu fenerin futbolcusu bu trabzonun futbolcusu diye ayırım yapmıyor ve şu futbolcunun sayesinde bu futbolcunun sayesinda maçı kazandık da demiyor şimdi neden Trabzon şu kadar başarılı Fener bu kadar başarılı diye konu uzuyor inanın bir anlam veremiyorum.
sonuçta ikiside Türkiyenin takımı ve hepsinin başarısı Türkiyenin başarısı demek haksızmıyım acaba.;)
ben sadece bu futbolcuyu, -haberlerde çıkana kadar- tanımadığımı söyledim ve transferin Trabzonspora hayırlı olmasını diledim. ilk mesajım ilk sayfadır bakabilirsiniz.
bir fanatik kalkıp beni bilgisizlikle suçladı nasıl bilmez mişim..??
ben hayırlı olsun diyorum adam kalkıp KISKANANLAR ÇATLASIN diyor. eğer gerçekten kıskanan varsa çatlasın emi
neyini kıskanacam, hayırlı uğurlu olsun inşallah. umarım trabzon en güzel şekilde yararlanır bu futbolcudan.
ben dediklerimi tekrarlıyorum adam kalkıp fener avrupada sıfır çekti yok bilmem hangi takımdan 5 yedi diyor. konuyu böyle sakız gibi her tarafa çeken, yorumları anlayamayan başka birini daha görmedim. polemik olsun da nasıl olursa olsun anlayışında muhteremimiz.
velhasıl tartışma bundan ibaret hocacım
Allah, anlama güçlüğü çeken kardeşlerimize anlayabilme yeteneği versin. (Amin)
Beylerbeyi
Açık Profil bilgileri
Beylerbeyi nickli üyeye özel mesaj gönderin
Beylerbeyi - Daha fazla Mesajını bul