Konu
:
NE OLDİ RENGİN SOLDİ ~
Tekil Mesaj gösterimi
01-28-2009, 20:32
#
38
Kullanıcı Adı
FarukARSLAN.
Alıntı:
M--U--R--A--T
Nickli Üyeden Alıntı
fenerin sıfır çekmesi taa Revivolu döneme denk geliyor. famagusta daha 3-4 yıl önceydi. arsenal eskiydi demiyorum. senin bu kadar anlama problemi çektiğine inanamıyorum hayal kırıklığına uğratıyorsun beni
biz arsenallerle chelsea'lerle oynarken sen kalkıp adını -hafızamı zorlamama rağmen- hatırlayamadığım Balkan takımına eleniyorsan Inter-toto da, gelip beni eleştiremezsin. bir işi iyi yapacaksın, başarılı olacaksın ondan sonra gelip beni eleştireceksin.
milatları şaşırmak? demişsin. 180 derecelik bir faruk dönüşü daha. döne döne bir şeyler olacak sana aman dikkat et
fenerin kulüp olarak zengin olmasının konumuzla ne alakası var Allah aşkına? ben pozitif tam sayıları sayıp ilerlerken sen negatiften geriye doğru gidiyorsun. fener demekki çalışmış, takım olmuş, kulüpleşme yolunda önemli adımlar atmış ki zengin bir kulüptür, kıskanmanıza gerek yok, çalışın sizin de olsun
yönetici olmana rağmen takımların isimlerini kötü telaffuz edilemeyeceğini benden iyi biliyorsundur.!! yani forumda 6S, F5, fe5 gibi ifadeler kullanmak yasaktır. polemik oluşturmaya gerek yok. şimdi güzel güzel düzelt bakalım o
Fe5e
tabirini. hadi canım..
Arsenalle Chelselalarla nasıl oynadınız?.. Ligde şikeyle şaibeyle oralara giden fenerden mi bahsediyoruz.. Hakemlerle el ele kol kola chelseanın ar5enal'in karşısına çıktınızda noldu..
N'oldu?.. Fıs..
Dönmeden sabit kalın bakalım hadi.. Avrupa'ya katılım sayısı ile başarılarını yüzdeleyin bakalım kim daha üstün çıkacak..
Bizim hakemimiz ve banka başkanımız yok ki çıkarsın arselanlin karşısına felan!.. Çıkınca Barçaları Liverpoolları, Aston Villa'ları da sahasında yenen nadir takımlardanızdır..
Buyrun milattan önce size..
0'ı çektiğinizde de Barcelona ile karşılaşmıştınız siz pardon..
fenerin kulüp olarak zengin olmasının konumuzla ne alakası var Allah aşkına? ben pozitif tam sayıları sayıp ilerlerken sen negatiften geriye doğru gidiyorsun. fener demekki çalışmış, takım olmuş, kulüpleşme yolunda önemli adımlar atmış ki zengin bir kulüptür, kıskanmanıza gerek yok, çalışın sizin de olsun
Evet biliyoruz bu 'çalışma'ları biz.. Zenginlik işte burada 0-0'larda kendinizi altta kalmanıza rağmen mağrur görmenizze vesile oluyor. Ancak Chelsea karşısına çıkınca dünyanın bilmem kaçıncı zengin takımı felan deyip manşetlerde ağlayan fenerlileri de görmedik değil..
Eh işte Avrupalı Fener, naparsın..
Polemikte yok.. Ne ise o. Değil mi?..
Konu Üç mevsim tarafından (01-28-2009 Saat
20:58
) değiştirilmiştir..
FarukARSLAN.
Açık Profil bilgileri
FarukARSLAN. nickli üyeye özel mesaj gönderin
FarukARSLAN.´nin Web Sitesini ziyaret edin
FarukARSLAN. - Daha fazla Mesajını bul