Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01-30-2009, 16:50   #51
Kullanıcı Adı
Üç mevsim
Alıntı:
muhammed.ikb Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
dur bakalım orda kardeşim beni yanlış tanımışsın belli oluyor??hazımsızlık,kıskançlık, kara renk, mertlik derken kriterin ne kardeşim...

Araf 179:Andolsun, cehennem için cinlerden ve insanlardan çok sayıda kişi yarattık (hazırladık.) Kalbleri vardır bununla kavrayıp-anlamazlar, gözleri vardır bununla görmezler, kulakları vardır bununla işitmezler. Bunlar hayvanlar gibidir, hatta daha aşağılıktırlar. İşte bunlar gafil olanlardır

kardeşim bakıyorum fanatik saadetçilerle otura kalka insanları cehennemlik görmeye başlamışsın en ufak farklılıkta...neler oluyor sana canım kardeşim...çok hayreddin karaman mı okudun ne...
Evet evet işte bu ayet. Bir kere yetmez defalarca okumanız lazım. Fanatik Saddetçilerle kimin oturduğu belli ediyor. Çünkü bu küstah üslup başkasında yok.. Onların hayatında sadece Saadet Partisi vardır. Adeta taparlar. Ben burada buna şahit oldum. Adam siyaset için resmen şirke girdi, gerçi adam değildi henüz 16 yaşında bir mücahid (!) Saadet Partililer için SP'den gerisi yalandır. Kendilerini eleştirenleri bir kalemde silerler, böyle bir kafaya sahiptirler. Bu Hayrettin Karaman olur başka bir alim olur onlar için farketmez....

Biz öyle bir zihniyetle polemiğe girmeyi zul addederiz..
Üç mevsim isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla