Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02-06-2009, 11:20   #7
Kullanıcı Adı
redyellow
Alıntı:
akmmr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
anaplı adayların gelmesi gayet doğal(ama Özalın Anapı)çünkü AKPartinin çizgisi de Özalın çizgisine çok yakındır...her nasıl Saadetli adaylar çıkabiliyorsa Anaplı adayların çıkması da gayet doğaldır..
Elbetteki normal..

Sırf anaplı değil her partiden de gelebilir.

Fakat bu konuda biraz seçici olmak gerekmez mi?

Daha dün denecek yakın bir zamanda akp için en ağır lafları söyleyen bir kişi getirilip çankaya belediye başkanı adayı yapılıyor, bu doğru mu sizce?

Ben anaplaşıyor derken anapın muhafazakar kesimini değil, öbür kesimi kastetmiştim.

Alıntı:
• 2002 seçimlerinde AKP 41.4 milyon seçmenin ancak 10.8 milyonunun
oyunu alabildi. AKP´ye oy vermeyen seçmen sayısı 30.6 milyondur(...) Çok az bir siyasi sermaye ile iktidara oturan AKP´nin her türlü yolsuzluğa kanat gererek, her kesimle kavga ederek, sermayesini böyle kolay ve ucuz harcamasını anlamak mümkün değil.
Alıntı:
• Başbakanına iki özel uçak, bir helikopter satın alıp milli takım antrenörüne 110 milyar aylık ödeyen hükümet, Malatya´da fakir öğrencilere mikroplu musluk suyunu kaynatarak içirme kararı alınca Vatan şu soruyu sordu: Bu kadar mı fakiriz?.. Tabii ki değiliz. Ancak, iktidara fakir gelenler zenginleşince ilk önce kendilerini iktidar yapanları unutuyor.

Alıntı:
• Halka içilebilir su, ucuz ve rahat ulaşım, kaliteli gıda üretimi için denetim, depreme dayanıklı yapılar; parklar-bahçeler, yürünür kaldırımlar gibi hizmetleri versinler diye seçilen AKP´li belediyeler, bunları yapamayıp içki yasağıyla durumu idare etmeye kalkınca, Mehmet Barlas´ın sorusu her şeyi özetliyor: AKP´nin üst kimliği yasakçı mı olacak?
Bakın bu sözler akpnin çankaya belediye başkan adayına ait (bülent akarcalı bknz: http://www.yenihaber.be/go.php?go=30...n=summary&pg=1 )

Siz bilirsiniz...

Ben akpli değilim, bir kardeş tavsiyesiydi yazdıklarım
redyellow isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla