Alıntı:
redyellow Nickli Üyeden Alıntı
Sayın özgüngenç:
Yukarda da yazdım.. ben bu forumda sizi daha makul, seviyeli birisi olarak gördüm, öyle bildim.
Fakat daha söyleneni bile anlamayan, anlamadan yazan kişilerle birlikte olup yazı yazmanız hakikaten size yakışmadı.
Bu başlıkta SP ile dalga geçen arkadaşdan (meçhul) hala yazdığını ispatlamasını bekliyorum.
Daha okuduğunu anlamayan, duyduğunu idrak edemeyen, asla ve asla içinde ŞERİAT kelimesi olmayan bir konuşmayı bu kadar rahatlıkla çarpıtabilen bir zihniyetle birlikte siyasi hırsla yazarsanız onların seviyesine düşersiniz.
Benden size acizane bir tavsiyedir...
okuduğunu anlamayan, duyduğunu idrak edemeyen ve iftira atanlarla birlikte olmayın.
|
Meçhul arkadaşımızın bahsettiği olayın ne olduğunu ortaya koyduk. Siz neden bu hatayı hata olarak kabul etmek yerine, iftiracı müfterici aramak derdindesiniz. Eğer biz bunu açıklamasaydık devam ederdiniz, buyrun açıkladık işte.
Ben olayı açıklamışken 4. paragrafı bana ithafen yazmanız aslında bu yazdığınıza kendinizin de inanmadığını gösteriyor.
Aslında tarafsız, sadece ahlakı savunmaya çalışıyor göründüğünüzü mü zannediyorsunuz ? Eğer böyleyse, "bu olay mücahidlere sunulan bir derstir" sözümüzü neden ısrarla dikakte almayarak bir camiayı koruma kollama derdindesiniz.
Benden de size naçizane bir tavsiye olsun. Ahlaka ve siyasi akla ve ufka kimin ihtiyacı olduğu bu haberle daha net biçimde ortaya çıkmış oldu. Bir zahmet çevrenizdeki mücahidlere durumu izah ediniz. Siyaset Meydanı ile Cihad Meydanının farklarını anlatınız, bunu yaparken bu haberi de kullanabilirsiniz.