Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02-10-2009, 17:23   #60
Kullanıcı Adı
FarukARSLAN.
Alıntı:
redyellow Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Artı ben burdaki yazılarımın hiç birisinde SP BU HANIMLARI ADAY GÖSTEREREK DOĞRU YAPMIŞTIR DEMEDİM...

yazılarımı okuyanlar, okuyacaklar ve bana cevap yazacaklar buna dikkat etsinler.

Boşu boşuna kabadayılık taslamasınlar.

Ben şunu söylüyorum:

müslümansanız bir kadın hakkında, bir hanım hakkında yazarken biraz daha dikkatli olun.

O hanımefendinin fiziki durumu, güzelliği vs. ile ilgili yazarak, öyle gülücükler () vs. aktararak yazarsanız bu kul hakkına girer.

ha sp'liler daha önceden bunu yapmışlar. (onların yazdıklarını görürsem onlara da yazarım... ben foruma çok fazla yazan bir insan değilim, çok takılırsam kime neler yazabileceğimi görürsünüz.... (beni başka bir forumdan tanıyan HARİTACI arkadaşa sorabilirsiniz, o forumlarda akpli diye bana kızarlar!!!)

Spliler Yapmışlarsa hata etmişler.

Spliler yaparsa doğru, akpliler yaparsa yanlış diye bir mantık olur mu?

yanlış yanlıştır.

yanlış kim yaparsa yapsın yanlıştır.

Kul hakkına dikkat edin.. inanıyorsanız.

Yahu ne diyorsunuz siz? Bunların cihad naralarıyla bize çirkefçe saldırma mesajlarını sile sile, düzelte düzelde hatta üyelikleri banlaya banlaya bi hal oldu bu aralar bu yönetim!

AK Partililer yaparsa doğru Saadetliler yaparsa yanlış diyen mi var? AK Partli'nin yaptığına YANLIŞ diyen Saadetliler var ama! Bizi 'aforoz' etmeye kadar bile götürdüler işi.. Biz ELHAMDÜLİLLAH deyip siyasette siyasetin gerektirdikleirni uygularken 'cehennemlik' kabul edildik bunu unutmayın.. E şimdi bize din konusundan habire 'çakan' beğenmeyenler bu yüzden MUHALİF olanların boyunun ölçüsünü alıyoruz işte..

Şimdi SİYASETTEKİ cihad erlerini görüyoruz biz..

Hey sandık hey.. Sen nelere kâdirsin..

OOYY OOOYY..
FarukARSLAN. isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla