Alıntı:
Darkage Nickli Üyeden Alıntı
Öncelikle SelamunAleyküm saadet partili olduğumu da belirtmek isterim.
Bu foruma bu gece üye oldum ve bir kaç topic okudum gördüğüm kadarıyladır ki saadet partili kardeşlerime ve abilerime ağır hakaretlerde bulunan insanlar görüyorum yöneticisinden üyesine kadar sonra da gelip anlayış sahibiyiz diyorsunuz bu saadet partili kardeşlerim içinde geçerlidir.
Semtem Adlı üyenin yazdıkları ise utanç verici at gözlükleri Syn Prof.Dr. Erbakan'a İthamları önce kendinize geliniz bu dava öyle günler yaşadı ki sizin gibi düşünenler cok cıktı karşımıza hakaret edenler oldu biliyorum çünkü büyüklerimden gördüm öcü gözüyle bakıldılar ama sonra söylediklerimiz doğru cıkınca da sen haklıymışsın dediler
O yüzden Tükürdüğünüzü yalayacak sözler söyleyip de burda insanların sinirleri ile oynamayın. Diğer Partiler adlı yerde bir takım düşünceler tartışılıyor ve belgeler sunuluyor elinizde bunun tersini ispatlayacak belgeler yoksa sesinizi kesin ve sadece okuyun biraz bilgi sahibi olun boş boş konuşup da insanları sinirlendirmeyiniz sayın semtem
He milli görüş davası öyle bırakılacak bir şey değildir çünkü dik duruş ve yoldan dönmeme meselesidir.
Tüm kalbimle inanıyorum Anap Dsp Dyp vs.partiler yok olduda hala biz ayaktayız şükür çünkü birşeyleri doğru yapmışız bunları bilmeyenler gelip burda yorum yapmasınlar lütfen.
|
ve Aleykümselam hoşgeldiniz.