Alıntı:
milletinadami Nickli Üyeden Alıntı
red yellow bizim orda sizim yaptiginiza zugurt tesellisi derler...
saadet elindeki bir kac belediye kirintisini elinde tutarsa gene dua edin hic buyuksehir belediyesi filan hayal etmeyin sonra uzulurum hayal kirikligina ugrarasiniz
|
Yok yok üzülmeyin, sizin üzülmenizi istemeyiz...
Siz bizim dostumuzsunuz, parti ayrı olabilir ama sonuçta müslümanız ve kardeşiz.
Biz hayal kırıklığına uğramayız...
Çünkü bizim hayalimiz inancımızdır, inandığımız yolda yürürüz.
Oy az alırız, çok alırız, mühim değildir.
Parti, oy vs. ikinci plandadır.
Alıntı:
SEMTEM Nickli Üyeden Alıntı
ALLAH yolunuzu açık etsin kardeşim ben biliyorum ki bizim bir alt takımımızsınız sizde yetişenler bizde görev alıyor benim için fark etmiyor fakat ceha pe AK PARTİ yarışında bütün yoklamalar bunu gösteriyor saadete verdiğiniz oy kime gider kimden saadete oy gider cehape li biri saadete oy verirmi bunda kaybeden kim olur eğer ki geçmiştede oldu bu yarış sonunda cehape bazı yerlerde kazanırsa bunun vebalinin altında ezilirmisiniz ezilmezmisiniz vebale girrmisiniz girmezmisiniz beni gerisi ilgilendirmiyor TÜRKİYENİN TEK GERÇEĞİ VARDIR AK PARTİ GEÇEĞİDİR
|
Bu dediğiniz şeyleri bir zamanlar NURLU SÜLEYMAN diye birisi vardı, onların adamları söylerdi...
Alıntı:
Ali Boran Nickli Üyeden Alıntı
AKPARTİ-mizin seçim anlayışı şudur :
BARIŞ İÇİNDE YARIŞ !
İnşAllah bu anlayışa yakışır bir şekilde seçim çalışmaları yaparız.
Saadet Partisinede başarılar diliyorum.
Hakkımıza hayırlısı olur inşAllah.
Allah (cc) razı olsun.
Vesselam
|
Eyvallah... İşte olay budur.
Hiç boşuna birbirimize laf atmaya, gürültü etmeye, kızdırmaya, "zügürt tesellisi" gibi "belediye kırıntıları" gibi şeyler yazmaya gerek yok.
Ellerinize sağlık.
teşekkürlerimle....